Antena Meniu Search
x

Crăciuniţe sexy pentru 500 de euro

Crăciuniţele sunt la ofertă, de Sărbători. Vin câte două, la pachet, şi pot fi închiriate cu ziua. Pentru damele de companie, afacerea merge ca pe roate de Crăciun şi de Revelion.

Vezi și

Clienţii curg. Tarifele sunt în euro. Şi sunt duble, faţă de restul anului. Există însă şi riscuri. Şi pentru ele, dar mai ales pentru clienţi. Urmăriţi un reportaj filmat cu o cameră ascunsă de reporterii Observator.

Moşul aduce la pachet câte două sau trei fete gata, gata să îndeplinească orice dorinţă ascunsă a clientului. Iar doritori sunt cu sutele în această perioadă.

"Noi lucrăm doar pe 24, pe 25 şi 26 nu! Anul trecut pe 24, sincer, nici n-am avut timp să bem un pahar cu apă", spun fetele. 

Iar la un număr atât de mare de clienţi dornici de plăcere şi preţurile domnişoarelor sunt pe măsură. Duble faţă de celelalte perioade din an.

"Este 200 de lei pe oră. Deci la zece ore, cam 500 de euro", zic ele. 

Dai un ban, dar face! De asta te asigură fetele care îţi promit un meniu complet de Crăciun. Sunt dispuse să facă ce vor şi ce nu vor, doar, doar să mai primească şi un bonus pe lângă tariful fix.

Dacă tot vin sărbătorile, domnişoarele care îşi vând trupurile au uitat de lei. Au tarife în euro. Dar chiar şi aşa, clienţii curg. Mai ceva ca-n restul anului. Psihologii cunosc bine fenomenul.

Afacerile profitabile ale damelor de companie sunt însă ilegale. De multe ori, astfel de aventuri sexuale se termină la o secţie de poliţie sau cu o amendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Crăciuniţe sexy pentru 500 de euro