Antena Meniu Search
x

Pentru zeci de turişti, vacanţa de Paşte s-a transformat în coşmar!

A fost revoltă în zi de sărbătoare la o pensiune din Maramureş. Zeci de turişti veniţi în vacanţă de Paşte într-o zonă de vis au avut parte de un adevărat coşmar. Au fost nevoiţi să părăsească pensiunea în care s-au cazat, chiar înainte de Înviere, din cauza mizeriei şi a condiţiilor proaste.

Vezi și

 Paradisul de pe internet s-a transformat în coşmar la faţa locului. Asta sperau să găsească turiştii la pensiunea din Maramureş. Din avion, imaginea este idilică.

Iar cei 60 turişti s-au grăbit să-şi facă rezervare la. paradisul din Săcele încă din februarie. Au plătit 700 de lei pentru un sejur de trei zile cu toate bucatele tradiţionale incluse în preţ. Au găsit însă, altceva.

Într-o bucătărie mică, tăvile cu prăjituri erau neacoperite, ţinute pe o ladă frigorifică. Aceeaşi ladă de care se rezema un mop murdar. Pe jos erau ţinute şi ouăle, dar şi carnea pentru friptură.

Pungi cu carne erau ţinute şi pe butelie. Iar cozonacii erau asezaţi frumos chiar lângă coşul de gunoi. Mai mult, grupurile sanitare nu erau spălate. Când turiştii au cerut proprietarilor banii înapoi, a ieşit scandal. A fost nevoie chiar de intervenţia poliţiei.

Nu sunt singurii turişti care au avut probleme, până acum, cu pensiunea din Săcele. Pe site-urile unde turiştii împărtăşesc experienţele de vacanţă şi acordă note, oamenii s-au plâns de cazarea de la Săcele.

Proprietarul pensiunii îi contrazice însă pe clienţi. Mâncarea pentru ei era adusă de o firmă de catering. Acum, turiştii a căror vacaţă de Paşte a fost distrusă vor să reclame la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor serviciile de care au avut parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Pentru zeci de turişti, vacanţa de Paşte s-a transformat în coşmar!