Antena Meniu Search
x

Pericol iminent de explozie, după un jaf la Statia de Reglare şi Măsurare a gazului din Costeşti

Costestiul a trecut razant pe lângă o tragedie, după ce un hoţ s-a gândit să dea o spargere la o statie a Transgazului amplasată foarte aproape de sat. Toată nebunia, pentru o furcă.

Costestiul a trecut razant pe lângă o tragedie, după ce un hoţ s-a gândit să dea o spargere la o statie a Transgazului amplasată foarte aproape de sat.

Toată nebunia, pentru o furcă.

Bărbatul a ochit o furcă în interiorul staţiei, care este foarte bine securizată, cu gard înalt si camere de luat vederi, apoi a în Statia de Reglare si Măsurare a gazului, declansând alarma. În câteva minute au sosit la faţa locului mai multe echipaje speciale de intervenţie.

Specialistii spun că intrarea unui intrus în SRM poate produce o avarie destul de mare la conducta de gaz, iar pericolul de explozie este iminent, având în vedere presiunile si volumele mari de gaz care trec prin magistrală.

În fata poliţiştilor, hotul a ridicat din umeri scuzându-se că nu a luat decât o furcă, neîntelegând de ce se face atâta caz si de ce a fost nevoie de o asa mare desfăsurare de fortă cu echipaje de Politie, Pompieri si muncitori de la Transgaz.

Conform legislatiei, intrarea neautorizată în perimetrul unei astfel de statii se pedepseste cu închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Pericol iminent de explozie, după un jaf la Statia de Reglare şi Măsurare a gazului din Costeşti