Antena Meniu Search
x

Peste 100 de oameni care au vrut sa caute un loc de munca in strainatate, pacaliti de falsi angajatori

Mirajul Occidentului i-a aruncat in plasa escrocilor. Peste 100 de oameni, care au vrut sa scape de saracia din Romania, au fost pacaliti de indivizi care le-au promis locuri de munca peste hotare.

Vezi și

S-au imprumutat si le-au platit taxe si acte, iar firma care, chipurile, intermedia angajarile a disparut.

Este adevarul trist pe care peste 100 de oameni din Moldova, dar si din alte zone ale tarii, au fost obligati sa il priveasca in fata. Au gasit pe internet anuntul unei firme care promitea locuri de munca in strainatate si si-au pus toate sperantele in el.

Intermediarii pareau de incredere. Mai ales ca le-au oferit oamenilor contracte semnate si stampilate de asa-zisii angajatori.

Gheorghe Stoica este din Valcea. A crezut si el ca poate castiga dreptul la o viata mai buna, departe de casa. In speranta ca va pleca la munca a facut mai multe drumuri la Suceava si a cheltuit peste 3.000 de lei cu actele.

Dezamagiti, oamenii isi pun acum toate sperantele in oamenii legii. Pagubitii spera sa ii gaseasca pe escroci si sa isi recupereze banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Peste 100 de oameni care au vrut sa caute un loc de munca in strainatate, pacaliti de falsi angajatori