Antena Meniu Search
x

Video Petrecere cu 50 de tineri în pădurea bântuită din Hoia Baciu, spartă de poliţişti la miezul nopţii

Ghinion pentru 50 de tineri care s-au aventurat în pădurea Hoia Baciu pentru a aparticipa la o petrecere îna er liber. Poliţiştii şi-au făcut apariţia imediat după miezul nopţii, pregătiţi să împartă amenzi petrecăreţilor care au uitat complet de restricţii.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.06.2021, 15:28

Vezi și

În urma unei sesizări, un echipaj de la Secţia 3 de Poliţie Rurală Baciu s-a deplasat în pădurea Hoia Baciu unde au oprit o petrecere la care participau 50 de persoane. Tinerii nu respectau prevederile privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice și măsurile specifice pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Cercetările continuă pentru identificarea organizatorului evenimentului şi luarea măsurilor legale faţă de acesta.

Petrecere cu 500 de invitaţi pentru ziua de naştere a unei tinere

Nu a fost singura petrecere organizată noaptea trecută în zona Cheile Baciului. La o altă locaţie, o tânără de 22 de ani organizare o petrecere cu peste 500 de persoane pentru a sărbători ziua unei prietene.

“Secția 3 Poliție Rurală Baciu a fost sesizata prin SNUAU 112 la data de 5 iunie a.c., în jurul orei 00.10, cu privire la faptul că în zona Cheile Baciului, în două locații diferite, sunt organizate petreceri la care participă mai multe persoane.

Polițiștii s-au deplasat la prima locație, stabilind faptul că în cadrul evenimentului, organizat în aer liber, participă un număr de aproximativ 500 de persoane, reunite cu prilejul aniversării unuia dintre participanți. A fost identificat organizatorul evenimentului, respectiv o tânără în vârstă de 22 de ani, aceasta fiind invitată la sediul poliției în vederea luării măsurilor legale care se impun” se arată într-un comunicat al poliţiei.

Activitățile au fost întreprinse cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 1 și 5 Poliție, a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, precum și a jandarmilor, intervenția acestor forțe ducând la încetarea celor două reuniuni și dispersarea persoanelor prezente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Petrecere cu 50 de tineri în pădurea bântuită din Hoia Baciu, spartă de poliţişti la miezul nopţii