Antena Meniu Search
x

Foto Petrecere de fițe stricată de polițiști, la fostul club Bamboo. Primarul Sectorului 2: "Eu nu permit așa ceva. S-a aplicat legea la virgulă"

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a anunțat că a alertat Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică și Serviciul de investigare a criminalității economice, după ce la fostul club Bamboo s-a ridicat un cort și a pornit o petrecere ilegală. "S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum", a scris edilul, pe Facebook.

De Daniel Murărescu la 27.03.2021, 22:40
petrecere la Bamboo
Agenți de la Poliția Locală Sector 2 s-au deplasat la fostul club Bamboo, pentru a opri o petrecere ilegală - Radu Mihaiu via Facebook
  • Primarul susține că joi a vrut să verifice personal ce se întâmplă la fostul club Bamboo, dar că nu i-a fost permis accesul. "Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală", a precizat acesta

"În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Serviciul de investigare a criminalității economice. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți.

Sancțiuni aplicate: amendă și suspendarea activității.

Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie, operează fățiș în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet.

Eu nu permit așa ceva.

Pe acelaşi subiect

Zilele trecute Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort deși nu au autorizație. Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuși, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei.

Joi eram pe teren și fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri.

Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți. Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea.

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate", a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Petrecere de fițe stricată de polițiști, la fostul club Bamboo. Primarul Sectorului 2: "Eu nu permit așa ceva. S-a aplicat legea la virgulă"