Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situație în cazul reținerii lui Petronel Corduneanu. Numărul doi în ierarhia clanului, eliberat după numai o zi de arest

Petronel Corduneanu, considerat numărul doi în ierarhia clanului interlop, a fost eliberat după numai o zi de arest într-un dosar de șantaj și cămătărie.

Clanul Cordunenilor

Petronel Corduneanu, considerat numărul doi în ierarhia clanului interlop, a fost eliberat după numai o zi de arest într-un dosar de șantaj și cămătărie.

După ce a fost reținut timp de 24 de ore, fiind acuzat de şantaj şi camătă, Petronel Corduneanu a fost eliberat, joi seară. 

Procurorii ieşeni au dispus în seara zilei de joi punerea lui Petronel Corduneanu în libertate, după ce acesta fusese reţinut sub acuzaţiile de şantaj şi camătă. „Clientul meu este în acest moment liber, după ce procurorul de caz a decis revocarea reţinerii, după o analiză atentă a actelor existente la dosar. Nu numai că nu s-a luat vreo măsură preventivă, dar, repet, Petronel Corduneanu a fost pus de îndată în libertate", a declarat avocatul Alexandru Rîşniţă.

Miercuri, procurorii din Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a interlopului Petronel Corduneanu.

Reținerea fratele liderului clanului interlop din Iași venea cu o zi înainte de sentința definitivă pe care Petronel o așteaptă în dosarul hoților de buzunare al clanului, unde, în prima instanță, acesta a primit 14 ani de închisoare.

În urmă cu câteva zile, apropiați ai clanului Corduneanu au fost implicați într-un scandal sângeros petrecut într-un club din Iași.

Un fost membru al Trupelor Speciale din Iași a fost scalpat și înjunghiat după o bătaie în club. Un bărbat a fost arestat preventiv, însă ancheta Poliției continuă pentru identificare altor persoane care au fost implicate în tentativa de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Răsturnare de situație în cazul reținerii lui Petronel Corduneanu. Numărul doi în ierarhia clanului, eliberat după numai o zi de arest