Antena Meniu Search
x

Piromanul care a incendiat opt maşini, într-o singură oră, pe trei străzi din Bucureşti poate ataca din nou

Este liber, deşi au apărut imagini noi de pe camerele de supraveghere, surprinse chiar în noaptea atacului.

Vezi și

Este liber, deşi au apărut imagini noi de pe camerele de supraveghere, surprinse chiar în noaptea atacului. Criminaliştii susţin că avem de-a face cu un individ periculos, fascinat de focul care distruge. E căutat de trei zile, iar oamenii din cartier se tem ca după incendierea maşinilor, să nu le atace casele.

Opt maşini incendiate în numai o oră pe trei străzi diferite din Capitală. De aproape 72 de ore, un piroman este căutat peste tot. Sunt audiaţi martori şi sunt verificate zonele în care a fost pus focul. O femeie a văzut un bărbat alergând pe strada ei, imediat după prima explozie. 

A acţionat sâmbătă, înainte de miezul nopţii. Focurile au fost puse de aceeaşi mână, cred anchetatorii. 

Nu este exclus ca, după ce a provocat incendiile, să fi privit din apropiere intervenţia pompierilor. 

Pe acelaşi subiect

Piromanul ar fi ales şi maşinile pe care le-a incendiat. Cele mai multe nu au numere de Bucureşti. Într-o oră a provocat panică pe o rază de 2 kilometri, în Sectorul 1 al Capitalei. 

Autorul nu poate fi departe, spun anchetatorii. Este un individ periculos care poate acţiona din nou, în orice moment. 

În cele mai multe cazuri, autorii au fost prinşi şi au avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a scăpa de ieşirile compulsive. Însă, acum, pericolul nu a fost înlăturat încă. Oamenii din zonă se tem să nu incendieze case. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Piromanul care a incendiat opt maşini, într-o singură oră, pe trei străzi din Bucureşti poate ataca din nou