Antena Meniu Search
x

Pitesti: O postarita s-a sinucis din cauza datoriilor

Poveste infioratoare in Pitesti. Ingropata in datorii, o postarita si-a luat zilele in Saptamana Mare. Femeia apelase chiar si la banii pensionarilor ca sa-si mai acopere din imprumuturi. Cand si-a dat seama ca nu mai ajunge la liman, s-a sinucis.

Vezi și

„Iertati-ma pentru ce am facut, dar nu am mai putut rezista. Aveam datorii prea multe si nu le mai puteam acoperi. Nu vreau sa va las cu greutatile mele, asa ca vreau sa vindeti terenul din vale. Luati banii pe el si impartiti-i! Va iubesc mult!”

Au fost ultimele cuvinte asternute pe hartie de femeia de 41 de ani. De cinci ani, de cand a ramas vaduva, ducea singura toate greutatile. Una dintre fete plecase in Spania. Cealalta, ramasa cu mama ei, a avut parte de un destin cumplit. A adus pe lume un copil dupa ce a fost violata.

Ca sa isi ajute fetele, femeia se imprumutase la banci si la camatari. Presata sa dea inapoi banii, postarita a folosit banii de pensii.

Jumatate dintre pensionari au asteptat-o luna trecuta la poarta sa le dea banii. Milosi, oamenii n-au depus plangere. Pana la urma, femeia a pus banii la loc.

De dimineata, insa, postarita a fost gasita fara suflare in casa. In geanta de posta, colegii n-au mai gasit niciun leu.

Infiorati de cumplita drama, localnicii vor strange bani s-o ingroape pe femeie, dar si sa-i ajute fetele si nepotul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Pitesti: O postarita s-a sinucis din cauza datoriilor