Antena Meniu Search
x

PLOI şi vreme instabilă la începutul săptămânii. Ce temperaturi se vor înregistra luni şi marţi

Vremea va continua să fie instabilă în primele zile ale săptămânii, fiind anunţate ploi şi descărcările electrice, precum și intensificări ale vântului.

Vremea va continua să fie instabilă în primele zile ale săptămânii, fiind anunţate ploi şi descărcările electrice, precum și intensificări ale vântului.

LUNI

Vremea va fi instabilă, cu averse, descărcări electrice, intensificări de vânt, de scurtă durată în special în sudul tării, local în centru, est și la munte și izolat și în rest. În zona montană cantitătile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade pe litoral și 26 de grade vestul și sud-vestul țării.

În București, vreme ușor instabilă, cu cer înnorat temporar peste zi, averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineaţă vor fi 9-11 grade, iar la amiază se vor înregistra 22...23 de grade.

MARŢI

Instabilitatea se mută în vestul și sud-vestul țării și în zona montană unde va fi înnorat temporar accentuat și, pe arii restrânse, vor cădea ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului.

În restul țării, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17...18 grade pe litoral și 25...26 de grade în vest, sud-vest și centru.

În București, o zi predominant frumoasă, cu cer variabil, vânt slab și moderat, 10-12 grade în zori, 23-24 la amiază.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Stiri sociale » PLOI şi vreme instabilă la începutul săptămânii. Ce temperaturi se vor înregistra luni şi marţi