Antena Meniu Search
x

Ploile torențiale au lovit mai multe localități, producând victime și pagube uriașe (Video)

În miezul verii, Suceava s-a transformat în patinoar. O ploaie cu grindină a lovit oraşul timp de jumătate de oră şi a acoperit străzile cu un strat gros de gheaţă. Furtunile au lăsat dezastru în urma lor şi în Neamţ. Au distrus case şi podeţe de acces. O femeie a fost salvată de pompieri în ultimul moment, după ce apele au lăsat-o fără locuinţă. Iar într-o furtună din Argeş au murit un tată şi fiul său, după ce au fost loviţi de trăsnet.

de Redactia Observator

la 24.07.2020, 22:06

Vezi și
  • Județele Suceava, Neamț și Argeș au fost printre cele mai afectate de ploile torențiale.

O rupere de nori de doar o jumătate de oră a transformat Suceava într-un oraş plutitor. A turnat cu găleata, vântul puternic a rupt zeci de copaci, iar bucăţi mari de gheaţă au lovit cu putere case şi maşini. 

În unele locuri din oraş, furtuna a venit însoţită de foarte multă gheaţă. Grindina a căzut atât de mult încât pe alocuri s-au format covoare de gheaţă. 

N-a durat mult până când canalizările au cedat sub puhoaie. Apa a trecut de genunchii oamenilor surprinşi de ploaie, iar şoferii s-au trezit că ar fi avut nevoie mai degrabă de permis de navigaţie. 

Situaţia e la fel la fiecare ploaie mai puternică, se plâng oamenii. 

Şi în judeţul Neamţ, o ploaie torenţială de un sfert de oră a lăsat în urmă dezastru. O bătrână din comuna Alexandru cel Bun a fost salvată în ultimul moment de pompieri, după ce casa ei şi podeţul de acces au fost distruse de copacii puşi la pământ de ape. 

Pompierii au improvizat un podeţ dintr-o scară şi, pe sfori, au adus targa în siguranţă pe uscat. 

Alte două case sunt izolate, după ce podeţele de acces au fost distruse. 

Clipe de panică a trăit şi o familie cu doi copii din Argeş. Se întorceau de la o cabană, când drumul a fost inundat şi maşina lor a rămas blocată în mâl. 

Şi în localitatea Glod din Dâmboviţa, ploile au distrus curţile oamenilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Ploile torențiale au lovit mai multe localități, producând victime și pagube uriașe (Video)