Antena Meniu Search
x

Politicienii au dat biroul pe bucătărie

Înainte de Paşte politicienii şi-au pus costumele în cui, nu şi poftele. Cu şorţul atârnat de gât mulţi au dat biroul pe bucătărie şi s-au pus pe gătit mai ceva ca nişte bucătari de profesie. Mielul, pare să fie specialitatea lor.

Vezi și

Depututatul liberal, Sorin Teju ne-a invitat la el acasă, în Prahova, să gătim împreună masa de Paşte. Ce a ieşit vedeţi chiar acum. Cam 10 kg sa aiba si putina grasime! cu toate ca noi nu prea avem voie sa mancam grasime!

De când a fost ales deputat de Prahova, Sorin Teju nu prea mai stă pe acasă, însă recuperează timpul pierdut de sărbători. Şi cum Paştele bate la uşă, a lăsat hotelul din Bucureşti, pe casa de la Vălenii de Munte.

Cu priceperea unui măcelar, în 15 minute mielul a fost tranşat şi gata de băgat la cuptor. De aici, soţia a preluat ştafetea. Friptura, ciorba de miel şi toate bunătăţile au rămas în sarcina ei.

În timp ce doamna nu-şi mai vede capul de treabă, domnul deputat ne invită în propria sa "bucătărie". Acolo unde-şi ascunde "comoara"!

A umplut cu pricepere câteva sticle pe care le va aşeza pe masa de Paşte pentru musafirii care-i vor trece pragul. Cât timp ne-a povestit despre licorile sale, în bucătărie, soţia aproape că a terminat toată treaba.

Au fost şi aleşi care nu s-au prea obosit cu pregătirile lumeşti. De exemplu deputatul PSD, Ciprian Nica. Împreună cu familia merge la mânăstirile din neamţ. Aşa pregătirile sunt de fapt. o tură prin magazin! De marţi, politicienii se vor întoarce la muncă. Pentru scurt timp! Doar vine vacanţa de 1 Mai!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Politicienii au dat biroul pe bucătărie