Antena Meniu Search
x

Încă un poliţist ameninţat cu moartea, chiar în secţia de Poliţie din Rădăuţi, de către un prieten al interlopului care a atacat cu sabia un agent

Un alt inculpat anchetat tot pentru trafic cu droguri, în acelaşi grup cu atacatorul, a ameninţat cu moartea un ofiţer chiar în timpul controlului judiciar.

Vezi și

La câteva zile după ce un poliţist a fost tăiat cu sabia în timpul unor percheziţii în Rădăuţi, încă un caz şocant iese la iveală! Un alt inculpat anchetat tot pentru trafic cu droguri, în acelaşi grup cu atacatorul, a ameninţat cu moartea un ofiţer chiar în timpul controlului judiciar.

Singurii care şi-au susţinut răspicat, în faţa camerelor, nevinovăţia sunt chiar indivizii care au atacat. Unul prin fapte, altul prin vorbe. Primul, care a prins glas când a fost dus în faţa judecătorilor - anul trecut, a fost Marian Grijincu. Un tânăr de 22 de ani care, vineri, a ameninţat cu moartea un poliţist. 

Panciuc Anca Clara, purtătoare de cuvânt a Parchetului de pe lângă judecătoria Rădăuți: "La sediul poliţiei Rădăuţi s-a prezentat, conform programului de supraveghere. I-a spus acestuia că-i va crăpa capul şi că este o persoană moartă."

Individul era nemulţumit pentru că i se prelungise măsura controlului judiciar. Tonul ridicat pe care l-a folosit când a ameninţat cu moartea un agent, a atras atenţia colegilor acestuia, care au intervenit imediat. Iar bărbatul a fost, ulterior, arestat arestat preventiv pentru ultraj.

Cu doar trei zile înainte însă, alt membru al aceleaşi grupări - anchetat tot pentru trafic cu droguri în trei dosare distincte - trecuse direct la fapte. L-a tăiat cu sabia pe Ciprian, poliţistul, care din timpul liber, mersese la lucru, la percheziţii în Rădăuţi.

Din fericire, medicii din Iaşi au veşti tot mai bune despre starea lui.

Florin Grămadă, medic neurochirurg la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi:  "Pacientul este conştient şi vorbeşte. Nu vorbeşte cu probleme, vorbeşte bine. Ne-am înţeles. Este logic şi coerent. Nu ne putem pronunţa în acest moment în privinţa sechelelor cu care va rămâne deoarece, cel puţin 6 luni de zile, va trebui să efectueze o activitate de recuperare neuromotorie."

Ancheta privind atacul asupra polițistului este în cercetare la DIICOT Suceava. Atacatorul este în continuare arestat. Deşi, printr-un recurs, încercase să scape de închisoare. Pentru Ciprian, Ministerul Afacerilor Interne și Corpul Național al Polițișt­ilor au inițiat un apel umanitar.

În lupta lungă pentru recuperare, va avea nevoie de mulţi bani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Încă un poliţist ameninţat cu moartea, chiar în secţia de Poliţie din Rădăuţi, de către un prieten al interlopului care a atacat cu sabia un agent