Antena Meniu Search
x

Polițista din Gorj care și-a ucis familia trecuse cu brio testul psihologic din 2017. Informații cutremurătoare din anchetă

Cel care a făcut descoperirea şocantă, dar a şi dat alarma la 112, a fost soţul femeii, şi el poliţist. Arma crimei ar fi cea pe care bărbatul o avea în dotare. Se fac acum cercetări pentru a afla cum s-a produs tragedia, însă o primă ipoteză este aceea că angajata Ministerului de Interne şi-ar fi ucis copilul şi mama, iar apoi şi-ar fi pus capăt zilelor.

Vezi și

Cel care a făcut descoperirea şocantă, dar a şi dat alarma la 112, a fost soţul femeii, şi el poliţist. Arma crimei ar fi cea pe care bărbatul o avea în dotare. Se fac acum cercetări pentru a afla cum s-a produs tragedia, însă o primă ipoteză este aceea că angajata Ministerului de Interne şi-ar fi ucis copilul şi mama, iar apoi şi-ar fi pus capăt zilelor. Atenţie, vă informăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Era puţin după ora 19 când în comuna Băleşti s-a dat alarma. În atac a căzut victimă şi copilul în vârstă de şase luni al cuplului. Femeia se afla în concediu postnatal.

Singurul care mai era în viaţă era chiar cel mic. A fost dus de urgenţă la spital, însă la câteva ore s-a stins.

Locuinţa familiei a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Prima suspectă este chiar angajata Ministerului de Interne, care a fost găsită la ușa de la intrarea în casă, împușcată în cap, cu pistolul lângă ea. Şi-ar fi pus capăt zilelor, după ce şi-ar fi atacat fiul şi mama. Nu este, însă, singura ipoteză luată în calcul.

Arma folosită a fost cea pe care bărbatul o avea în dotare şi pe care o păstra acasă. Ultimul control fusese făcut la locuința acestuia la începutul anului.

Trupurile neînsufleţite ale celor trei au fost duse la Medicina Legală, pentru necropsie.

IPJ Gorj a comunicat că polițista fusese testată psihologic ultima dată anul trecut, înainte de a intra în concendiul de maternitate, şi a trecut testul cu brio atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Polițista din Gorj care și-a ucis familia trecuse cu brio testul psihologic din 2017. Informații cutremurătoare din anchetă