Antena Meniu Search
x

Un echipaj de poliţie, filmat pe o şosea din Capitală cum încalcă mai multe reguli de circulaţie

Un echipaj de poliţie filmat pe o şosea din Bucureşti a stârnit controverse aprinse printre şoferi. Agentul a schimbat banda de mers şi a accelerat cu câţiva metri înainte de o trecere de pietoni, chiar în momentul în care o femeie se angaja în traversare

Vezi și

Un echipaj de poliţie filmat pe o şosea din Bucureşti a stârnit controverse aprinse printre şoferi. Agentul a schimbat banda de mers şi a accelerat cu câţiva metri înainte de o trecere de pietoni, chiar în momentul în care o femeie se angaja în traversare. Printr-un comunicat, Poliţia Română a transmis că şoferul echipajului nu a încălcat nicio regulă.

Prima dată, schimbă banda cu mai puţin de 50 de metri înainte de trecerea de pietoni, peste linia continuă. Şi semnalizează manevra abia după ce o termină.

Apoi accelerează pe trecerea de pietoni, deşi cealaltă maşină e oprită. O femeie se angajase deja în traversare.

Incidentul filmat cu o cameră de bord nu este un caz izolat. Unul dintre cele mai revoltătoare a fost surprins în noimbrie, anul trecut, tot în Capitală. Un autocar al Jandarmeriei a făcut slalom pe liniile de tramvai, chiar în faţa unei garnituri care venea din sens opus.

Şi tot în aceeaşi lună, un poliţist de la Centrul de arest preventiv al Capitalei a depăşit ilegal o coloană de maşini, oprită la semafor, şi a mers pe contrasens cu viteză.

Pentru că un alt şofer care circula regulamentar nu s-a dat la o parte din calea sa, a coborât din maşină şi l-a ameninţat cu o bâtă. 

Reporterii Observator au cerut explicaţii Poliţiei Capitalei. Oficialii au transmis, printr-un comunicat, că pietonul nu era pe sensul de deplasare a maşinii, iar manevra de schimbare a benzii s-a făcut în mod corect, pe linie discontinuă.

Şi că viteza se stabileşte doar cu mijloace tehnice omologate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Un echipaj de poliţie, filmat pe o şosea din Capitală cum încalcă mai multe reguli de circulaţie