Antena Meniu Search
x

Marian Godină, apel sfâşietor în ziua de Crăciun. O poliţistă însărcinată în 8 luni are nevoie de ajutor

Poliţistul Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ umanitar prin care le cere prietenilor virtuali ajutor finanicar pentru colega lui, Georgiana, de la Serviciul Investigaţii Criminale, care a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Tânăra a fost diagnosticată cu melanom malign în stadiul 3
Marian Godină, apel sfâşietor în ziua de Crăciun. O poliţistă însărcinată în 8 luni are nevoie de ajutor - Facebook

Poliţistul Marian Godină a postat pe pagina sa de Facebook un anunţ umanitar prin care le cere prietenilor virtuali ajutor finanicar pentru colega lui, Georgiana, de la Serviciul Investigaţii Criminale, care a fost diagnosticată cu o boală cumplită.

Georgiana are 30 de ani şi este absolventă a Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”. Lucrează la Serviciul Investigaţii Criminale şi este însărcinată în 8 luni. 

Tânăra urmează să devină mamică in luna februarie 2019, însă această bucurie a fost umbrită în momentul în care, în urma unei analize de rutină, tânăra a fost diagnosticată cu melanom malign în stadiul 3 (cancer de piele), la sfârşitul lunii noiembrie. 

"Până în prezent a fost operată de două ori la piciorul drept, unde a avut o aluniţă care s-a dovedit canceroasă. Tratamentul pe care trebuie să îl urmeze imediat dupa naştere este imunoterapia pe o perioada de 1 an de zile, tratament care nu este decontat de stat în stadiul 3 şi costă aproximativ 75.000 GBP (lire sterile).

Melanomul este cea mai agresiva formă de cancer de piele, existând posibilitatea ca în cateva luni, boala să evolueze în stadiul 4, stadiul final. 

Dacă nu strangem suma respectiva pentru tratament, îi este frică că nu va putea să îşi vadă băieţelul crescând, să îl strângă la piept şi să fie lângă el când va face primii paşi sau să-l audă zicând cuvantul mama", este mesajul postat pe Facebook de soţul Georgianei. 

Poliţistul Marian Godină, apel umanitar pentru Georgiana

Marian Godină vrea să ajute la strângerea banilor necesari pentru tratamentul colegei lui, Georgiana. Pentru asta, a lansat un apel umanitar pe Facebbok, chiar în ziua de Crăciun. 

"Ce ziceți, mai reușim încă o dată să facem minuni împreună, mai ales acum, în ziua de Crăciun? Hai să vedem până mâine toată suma strânsă, eu zic că ne putem mobiliza. Și un share ajută!

Colega mea, Georgiana, este polițistă la Serviciul de Investigații Criminale. În vârstă de doar 30 de ani și însărcinată în luna a opta, a fost diagnosticată cu cancer de piele în stadiul 3. Este nevoie urgentă de suma de bani necesară tratamentului", a scris Marian Godină.

Poliţistul precizează că donaţiile pot fi făcute direct pe Facebook sau în conturile de mai jos:

Conturi deschise pe numele BALAN GEORGIANA MIRABELA:

CONT LEI: RO41RZBR0000060020677824

CONT EURO : RO45RZBR0000060017859708

REVOLUT : Alina +40760946898

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Marian Godină, apel sfâşietor în ziua de Crăciun. O poliţistă însărcinată în 8 luni are nevoie de ajutor