Antena Meniu Search
x

Poliţistul, rănit grav într-o explozie în Maramureş, condus pe ultimul drum

Poliţistul care-a fost rănit grav într-o explozie în Maramureş, atunci când făcea descinderi la o fabrică ilegală de alcool, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum. Cristian a murit la un sptial din Capitală, acolo unde a agonizat încă din noaptea tragediei

Vezi și

Poliţistul care-a fost rănit grav într-o explozie în Maramureş, atunci când făcea descinderi la o fabrică ilegală de alcool, a fost condus, astăzi, pe ultimul drum. Cristian a murit la un sptial din capitală, acolo unde a agonizat încă din noaptea tragediei

La înmormântare au participat sute de poliţişti, colegii lui Cristian de la trupele speciale, dar şi jandarmi, pompieri şi militari. Lângă sicriu, prietenii poliţiştilui i-au pus mănuşile de portar. Înainte să apare patria, Cristian a apărat poarta de fotbal. 

În noaptea-n care a intervenit în forţă la o fabrică ilegală de alcool, Cristian a fost rănit extrem de grav. Pentru el, medicii au chemat în ajutor un avion. A fost dus la Spitalul de Arşi din Capitală. Dar toate eforturile au fost în zadar.

Poliţistul a fost condus, astăzi, pe ultimul drum. Tânăra lui soţie nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriu.

Curtea cimitirului din Baia Mare a fost neîncăpătoare. Sute de oameni în uniformă au mers să-şi ia rămas-bun de la Cristian. De la mascaţi, la poliţişti şi jandarmi. Tânărul de 27 de ani era angajat la forţele speciale.

Pe 9 iulie, atunci când el şi un coleg au primit misiunea de a ridica probele din fabrica de alcool percheziţionată, un cazan care era sub presiune le-a explodat în faţă.

Înainte să lucreze la mascaţi, Cristian a fost portar. Iubea fotbalul. Astăzi, lângă sicriul lui, colegii de echipă i-au pus mănuşile şi tricoul cu numărul 1.

Cristian a fost înmormântat ca un erou. Înfăşurat în drapelul ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Poliţistul, rănit grav într-o explozie în Maramureş, condus pe ultimul drum