Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Alba Iulia a găsit un portofel plin cu bani. Nu a ezitat nicio clipă şi a sunat imediat la 112

Un portofel plin cu bani nu l-a convins pe un bărbat din Alba Iulia să renunţe la cinste. După ce a găsit portmoneul la marginea drumului, omul a mers direct la poliţie.

de Redactia Observator

la 27.01.2021 , 17:48

  • Împăcat cu gestul său

La scurt timp a fost găsită şi păgubita care nu mai spera să-şi recupereze banii, deşi ştia când şi cum a pierdut portofelul. 

Bărbatul în vârstă de 61 de ani era la volan când a văzut protofelul câzînd pe marginea drumului. A oprit şi a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Aurel Man: "Mergeam cu camionul spre Cugir, la firma la care lucrez şi mergând în spatele unei maşini am văzut că a căzut un portofel de pe cupeul maşinii pe marginea şanţului. M-am oprit, l-am luat, imediat l-am deschis, că era consistent, aşa, gros, de damă. M-am uitat în el, am văzut că sunt bani mulţi, m-am uitat că era şi un permis". 

Vezi și

Pentru că pe lângă cei aproape 2000 de lei, în portofel se găseau şi acte, poliţiştilor nu le-a fost greu să o găsească pe proprietară. 

Împăcat cu gestul său

Aurel Man: "Sunt mulţumit, pentru că a ajuns unde a trebuit. Şi n-a ajuns pe mâna altcuiva, că poate nu-i mai vedea".

Femeia le-a spus poliţiştilor că a uitat portofelul pe plafonul mașinii sale, după ce a făcut cumpărături pentru o înmormântare la un magazin din comună.

Luminiţa Prodan - purt. de cuv. IPJ Alba: "Tocmai se pregătea să solicite ajutorul colegilor mei, pentru a-şi găsi actele pe care le-a pierdut în împrejurarea în care era tulburată de faptul că pierduse o rudă apropiată".

Bărbatul care a dat dovadă de spiritul civic desăvârșit a fost felicitat de IPJ Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că vor scădea cu mult ratele, după micşorarea dobânzii-cheie?
Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Alba Iulia a găsit un portofel plin cu bani. Nu a ezitat nicio clipă şi a sunat imediat la 112