Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie care stia ca o sa moara si-a salvat nou-nascutul cu ultimele puteri

A stiut ca o sa moara si cu ultimele puteri a taiat cordonul ombilical al bebesusului pentru a-i salva viata. Este povestea incredibila a unei femei de 41 de ani din Gorj

de Redactia Observator

la 09.07.2013 , 10:48

Aceasta este poveste tulburatoare a unei mame care, cu ultimile puteri, si-a salvat copilul, o fetita de trei kilograme si 200 de grame. Este al cincilea copil al femeii in varsta de 45 de ani. Ea a nascut acasa, la lumina lumanarii pentru ca locuinta sa nu era racordata la curent.

Nu a avut cine sa o aduca la spital, desi in camera alaturata se afla sotul sau. Cu atata indiferenta in jur, femeia a decis ca macar copilul sa aiba o sansa. In durerile facerii, mamei i s-a declansat o hemoragie. Stiind ca se va stinge, femeia a taiat cu ultimile puteri cordonul ombilical si, abia dupa ce s-a asigurat ca bebelusul poate respira singur, si-a dat ultima suflare.

Singura care a asistat-o la nastere si a fost martora a agoniei a fost fiica cea mare, in varsta de 13 ani, Dupa cele intamplate, cei de Protectia Copilului din Gorj au decis sa ii ia pe copii. Micuta se afla in maternitatea Spitalului din Targu Jiu, abandonata. Tatal ei nu a vrut-o nici pe ea.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O femeie care stia ca o sa moara si-a salvat nou-nascutul cu ultimele puteri