Antena Meniu Search
x

Revelionul din Maramureş cu 1.000 de invitaţi continuă cu o petrecere pe cinste şi în prima zi din 2018

Să ajungi în Maramureş este ca şi cum ai intra într-o poveste. Iar povestea Revelionului celor o mie de invitaţi s-a scris până în zorii zilei.

Vezi și

Să ajungi în Maramureş este ca şi cum ai intra într-o poveste. Iar povestea Revelionului celor o mie de invitaţi s-a scris până în zorii zilei. Cu purceluşi de lapte pe masă, horincă şi dansuri populare. Musafirii moroşenilor l-au aşteptat pe 2018 afară, cu şampanie şi artificii.

Petrecerea pe stil moroşan a început cu câteva ceasuri înainte de Anul Nou. Ca să intre bine purceluşul de lapte împănat şi horinca, cei o mie de invitaţii s-au prins în hore, pe scenă. 

Din program n-au lipsit artişti cunoscuţi. Dar tot dansul popular a rămas la putere. Inspiraţi din portul tradiţional al locurilor, doi tineri au îmbrăcat ţinute originale. 

Orice oaspete ajunge în Maramureş se simte răsfăţat de gazde. 

Pe acelaşi subiect

La miezul nopţii paharele de horincă s-au schimbat cu cele de şampanie. Primele urări s-au făcut afară, sub cerul luminat de artificii. 

Iar după ce focul de tabără a ars tot ce nu a fost bun în anul recent încheiat, toată lumea s-a întors înăuntru pentru o felie de tort.

Revelionul a fost de neuitat pentru această domnişoară. Se numeşte Ramona şi a rămas fără glas, pentru că tocmai ce a fost cerută de soţie de iubitul ei, Gabi. 

Petrecerea trebuie să dureze ca-n basme, trei zile şi trei nopţi. Aşa că la Onceşti, distracţia continuă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Revelionul din Maramureş cu 1.000 de invitaţi continuă cu o petrecere pe cinste şi în prima zi din 2018