Antena Meniu Search
x

Pregătiri de Halloween la Castelul Dracula. Bucătarii îi așteaptă pe turişti cu ciolan de strigoi şi coaste de demon

Halloweenul de peste Ocean a fost deja "importat" în Transilvania, mai ales că acolo e și ţinutul contelui de poveste Dracula.

de Redactia Observator

la 23.10.2019, 14:59

Vezi și

Halloweenul de peste Ocean a fost deja "importat" în Transilvania, mai ales că acolo e și ţinutul contelui de poveste Dracula. Castelul vampirului legendar, din pasul Tihuţa, e pus la punct în aceste zile, pentru a-i întâmpina cum trebuie pe cei 100 de turişti străini care vor veni să-şi învingă teama de spiritele rele. Iar bucătarii îi vor ajuta cu preparate alese în mod special pentru Halloween: ciolan de strigoi şi coaste de demon.

La Castelul lui Dracula din Pasul Tihuţa poţi jura că e Halloween în fiecare zi. Dar interesul pentru resortul din Munţii Bârgăului creşte mereu în special în această perioadă, când sărbătoarea inspirată de coloniştii americani se apropie.

În zilele noastre, cei mai mulţi oaspeţi vin cu avionul. De peste Ocean, mai exact. Şi sunt aşteptaţi cum se cuvine după un asemenea drum lung.

Bucatele vor fi servite cu un sos de ardei iute pentru a alunga spiritele rele şi pentru gust. Vinul sângeriu completează tabloul iar desertul nu lipseşte nici el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După petrecerea de Halloween, oaspeţii vor putea vizita împrejurimile Castelului şi pot face inclusiv ascensiuni cu telescaunul. Sărbătoarea de Halloween este celebrată în mod tradiţional pe 31 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Pregătiri de Halloween la Castelul Dracula. Bucătarii îi așteaptă pe turişti cu ciolan de strigoi şi coaste de demon