Antena Meniu Search
x

Preotul care a omorât o adolescentă de 15 ani, în Constanţa, a vrut să se sinucidă

Preotul din Bistriţa care a ucis o adolescentă era o bombă cu ceas! Înainte să o omoare pe tânăra care i-a oferit plăcere, şi care era de o vârstă cu fiica lui, a încercat de câteva ori să se sinucidă.

Vezi și

Preotul din Bistriţa care a ucis o adolescentă era o bombă cu ceas! Înainte să o omoare pe tânăra care i-a oferit plăcere, şi care era de o vârstă cu fiica lui, a încercat de câteva ori să se sinucidă. 

Ar fi fost la un pas chiar să-şi arunce maşina în aer, după ce s-ar fi închis în autoturism cu o butelie deschisă. Soţia l-ar fi văzut la timp şi l-ar fi salvat. În satul Galaţii Bistriţei, e lacăt la poarta preotului. Soţia şi-a luat copiii şi a plecat la Cluj. Soţul ei este reţinut pentru omor, iar anchetatorii au cerut să fie expertizat de psihiatric.

Înainte să ucidă, preotul din Galaţii Bistriţei a încercat de câteva ori să-şi ia viaţa. Ultima oară, ar fi pus în maşină o butelie deschisă, ar fi urcat la volan şi ar fi închis uşile. A fost la un pas să sară în aer, povestesc vecinii.

De când soţia i-a cerut divorţul, preotul Laurenţiu Constantin Aspru se schimbase. Aproape că nu le mai vorbea enoriaşilor, iar acasă era violent.

În septembrie, anul trecut, era să moară într-un accident.

În Vinerea Mare, preotul a făcut sex cu o prostituată, într-un apartament închiriat din Mamaia. Nu s-au înţeles la preţ, iar când fata i-a spus că are 15 ani, vârsta fiicei lui, a ucis-o.

Opt ore a aşteptat în maşină, în faţa blocului unde a ucis, până şi-a mărturisit păcatul. Sub haine, preotul ascundea urme de violenţă, semn că între el şi victimă a fost o luptă, înainte de crimă. Anchetatorii au cerut ca bărbatul să fie supus unei expertize psihiatrice.

În biserica unde preotul a slujit timp de patru ani nici preoteasa nu a mai călcat. Femeia, profesoară de religie la şcoala din sat, a plecat la Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Stiri sociale » Preotul care a omorât o adolescentă de 15 ani, în Constanţa, a vrut să se sinucidă