Antena Meniu Search
x

Preotul, sotia sa si unul dintre copii, morti intr-un accident de circulatie, vor fi inmormantati maine

Nu mai au puterea sa inteleaga o soarta cu pretentii de coincidente tragice. Acum, tot ce mai pot face e sa se roage. Intr-un glas. Intr-o tacere. Intr-o lacrima impartita egal in trei. Pentru preotul lor, pentru preoteasa lor si pentru copilul care a plecat la ingeri.

Vezi și

Un accident la kilometru 36. O luna fatidica. Din iadul de sub TIR au scapat cu viata doi dintre copiii preotului, un baiat de cinci ani si mezina. Sunt orfani acum, iar bunicii le vor fi parinti.

Lacrimi amare cad peste cele trei sicrie - cel al parintelui Marius Sandu, al sotiei sale Nadia si al copilului de numai cinci ani. Fostii elevi ai sotiei preotului au venit sa-si ia ramas bun.

Pentru mama preotului, lumea pare s-a sfarsit, dar trebuie sa mearga mai departe. Are doi nepoti care nu mai au nimic.

In Titesti, satul in care a fost preot mai bine de trei ani, preotul Marius Sandu s-a facut iubit de toti, tineri sau batrani. Visa chiar sa adopte doi copii.

Preotul a luat cu el in moarte sotia, copilul pe care aceasta il purta in pantece, si pe unul dintre gemenii de cinci ani. Mezina familiei si celalalt geaman de cinci ani au ramas orfani.

Preotul, sotia sa Nadia si baiatul lor vor fi inmormantati maine, la pranz. in cimitirul Cetatuia din Ramnicu-Valcea. Baiatul si fetita lor sunt in continuare internati in spital, la Bucuresti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Preotul, sotia sa si unul dintre copii, morti intr-un accident de circulatie, vor fi inmormantati maine