Antena Meniu Search
x

Preparate franțuzești și vânătorești de Paște, în vârf de munte (Video)

La poalele munţilor Bucegi, bucătarii din restaurantele de pe Valea Prahovei pregătesc meniuri inedite de Paşte, Chiar şi pentru cei care nu consumă miel.

de Redactia Observator

la 04.04.2019, 00:14

Vezi și

La poalele munţilor Bucegi, bucătarii din restaurantele de pe Valea Prahovei pregătesc meniuri inedite de Paşte, Chiar şi pentru cei care nu consumă miel. Pe lângă meniurile tradiţionale, cei mai talentaţi chefi caută să îşi surpindă clienţii cu preparate inspirate din bucătăria franţuzească sau cu specialităţi vânătoreşti.

Romică Harabagiu a lăsat litoralul pentru munte. Pe Valea Prahovei îi întâmpină pe turişti cu reţete franţuzeşti. Piept de raţă în sos de foie gras, servit cu piure de dovleac şi sparanghel. O porţie costă însă 75 de lei.

Meniul de Paşte cuprinde preparate rafinate. Tocmai pentru a-i atrage pe turiştii care nu mănâncă miel.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au început pregătirile şi în hoteluri. O vilă din Sinaia costruită în anii 1880 pentru un funcţionar din suita regală va fi complet ocupată de sărbători. Într-un perete al vilei încă mai găsim o bucată de ziar din 1.883, pe atunci acesta era folosit pentru a absorbi umiditatea.  

De Paşte, gazdele servesc aici inclusiv meniuri vegetariene sau preparate sărace în calorii pentru cei atenţi la siluetă. 

Patronii de hoteluri de pe Valea Prahovei se aşteptă la un grad de ocupare de aproape 100%. Preţurile încep de la 270 de lei pentru trei nopţi şi pot depăşi 2.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Preparate franțuzești și vânătorești de Paște, în vârf de munte (Video)