Antena Meniu Search
x

Președintele Iohannis, weekend la schi! Şeful statului şi-a aşteptat rândul la telescaun, alături de turiştii care s-au înghesuit să îşi facă o poză cu el

Pârtiile amenajate sunt sigure şi numai bune să-i primească pe turişti. Iubitorii sporturilor de iarnă au profitat de ultimele zile de vacanţă.

Vezi și

Pârtiile amenajate sunt sigure şi numai bune să-i primească pe turişti. Iubitorii sporturilor de iarnă au profitat de ultimele zile de vacanţă. În frunte cu preşedintele Klaus Iohannis.

Relaxat şi echipat de iarnă, Klaus Iohannis şi-a aşteptat rândul la telescaun, alături de ceilalţi turişti, care s-au grăbit să facă o poză cu primul om din stat. Cunoscut pentru pasiunea sa pentru munte, preşedintele a ales să schieze în acest weekend la peste 2.000 de metri, pe masivul Şureanu, în judeţul Alba. 

Pârtiile au fost pline şi în Predeal. Şi pentru că ultimul weekend de vacanţă a fost unul călduros, turiştii nu s-au sfiit să se arunce pe sanie în tricou.

Cum ultima zi liberă a coincis cu Sfântul Ion, sărbătoriţii au închinat un pahar chiar pe pârtie. 

Iar când veselia este mare, accidentele la derdeluş sunt mai greu de evitat. La fel au stat lucrurile şi la Arieşeni, unde pârtia a fost atât de aglomerată, încât ciocnirile au fost inevitabile. Căldura din oraşe i-a adus pe oameni în staţiunea în care zăpada încă rezistă.

Pentru mulţi, însă, plăcerile muntelui sunt umbrite de obligaţii. Urmează, totuşi, o săptămână de lucru.

Şi în Harghita s-au adunat turişti din toată ţara. Atracţia a fost Lacul Ana, acoperit acum cu un strat de 30 de centimetri de gheaţă.

Iar peisajul este superb. Astfel, că, în loc de săniuş, unii turişti au preferat pur şi simplu să admire priveliştea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Președintele Iohannis, weekend la schi! Şeful statului şi-a aşteptat rândul la telescaun, alături de turiştii care s-au înghesuit să îşi facă o poză cu el