Antena Meniu Search
x

Prietenii unei paciente s-au luat la bătaie cu asistentele spitalului din Ploieşti

A fost o dimineaţă agitată pentru angajaţii Spitalului Judeţean Ploieşti. Prietenii unei paciente, care a ajuns în stare gravă la camera de gardă sub influenţa alcoolului, s-au luat la ceartă cu cadrele medicale, asistente şi paznici. Iar aceştia au ripostat

Vezi și

A fost o dimineaţă agitată pentru angajaţii spitalului judeţean Ploieşti. Prietenii unei paciente, care a ajuns în stare gravă la camera de gardă sub influenţa alcoolului, s-au luat la ceartă cu cadrele medicale, asistente şi paznici. Iar aceştia au ripostat

Au împărţit pumni şi picioare. Totul a fost filmat de un martor, de la etajul unui bloc din apropiere. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional. 

Imaginile arată un bărbat şi o femeie care se ceartă cu angajaţii spitalului. Însoţeau o pacientă, care a ajuns la spital, sub influenţa alcoolului. Bărbatul este împins de o asistentă. Şi înjurat.

În parcare era şi o maşină de poliţie. Agenţii erau în spital, pentru că au fost chemaţi să intervină în urma scandalului.

Bărbatul care a fost luat la bătaie de angajaţii spitalului, ar fi pornit scandalul, chiar în camera de gardă.

Spiritele s-au liniştit abia după ce bărbatul care era însoţit de o femeie a plecat cu o maşină. Tânăra pentru care s-a pornit tot scandalul a fost dusă cu ambulanţa, la psihiatrie.

Şefii Spitalului din Ploieşti au anunţat că vor studia şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere ca să vadă tot firul evenimentelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Prietenii unei paciente s-au luat la bătaie cu asistentele spitalului din Ploieşti