Meniu
Search
x

Video Prima reacție a șoferului care a distrus opt mașini în Iași: "Vă iubesc pe toţi!" | Tânărul, prins de un pompier aflat în timpul liber

Un tânăr bănuit că era sub influența drogurilor a făcut prăpăd pe străzile din Iaşi. A furat o maşină şi apoi a gonit nebuneşte kilometri întregi pe străzile orașului, lasând în urmă opt mașini distruse.

De Clara Mihociu la 01.06.2021, 20:10
Vezi și
  • Individul a fost prins de un pompier abia după ce a abandonat mașina şi a luat-o la fugă

Prinde-l!

Şoferul incoerent şi agitat abandonează maşina şi o ia la fugă, imediat după ce a provocat un accident în apropierea gării din Iaşi. A gonit pe contrasens şi s-a oprit abia după ce a lovit în plin trei autoturisme. 

Bă, e drogat ăla, bă!

Tânărul de 23 de ani a început să circule haotic, lovind maşini peste tot pe drum, încă din Valea Lupului, localitate aflată la şase kilometri distanţă de locul în care s-a oprit. 

Pe acelaşi subiect

Alexandra Cazacu, martor: "Era să omoare oamenii pe trecerea de pietoni. Noroc ca au fost atenţi... Doamne fereşte, ce specimen!"

Vlad Apetrea, martor: "L-am întâlnit şi eu. La intersecţia spre BJATM i-a sărit un far de la denivelări. Maşina era lovită în faţa şi fără număr. A trecut pe roşu."

Albert Ciobanu, martor: "L-am văzut în Valea Lupului a izbit un Opel Astra albastru și a plecat mai departe"

Opt maşini distruse şi o persoană rănită e bilanţul nebuniei. Individul a fost prins la scurt timp după ce şi-a abandonat maşina în faţa gării de un pompier aflat în timpul liber, care l-a predat apoi poliţiştilor. 

Reporter: Ce s-a întâmplat?

Șofer: Ştiţi! Vă iubesc pe toţi!

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi: Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. A fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate probe biologice de sânge.

Chiar dacă nu consumase alcool şi avea permis valid, poliţiştii au avut parte de o altă surpriză. Maşina nici măcar nu era a lui. Bărbatul a petrecut cu un prieten toată noaptea, prieten care împrumutase o maşină de la altcineva. Dimineaţă a luat pur şi simplu cheile fără să spună nimănui şi a plecat. Acum are dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi furt. Tânărul a ajuns şi la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiza psihiatrică.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Prima reacție a șoferului care a distrus opt mașini în Iași: "Vă iubesc pe toţi!" | Tânărul, prins de un pompier aflat în timpul liber