Antena Meniu Search
x

Prima soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri despre imperiul Hexi Pharma. Ce spune despre miliardele ascunse în străinătate

În ziua în care se împlineşte o lună de la accidentul misterios al lui Dan Condrea, fosta lui soţie şi-a luat fiica acasă. Laura Georgescu este acum singurul părinte pentru fetiţa de 10 ani.

Vezi și

În ziua în care se împlineşte o lună de la accidentul misterios al lui Dan Condrea, fosta lui soţie şi-a luat fiica acasă. Laura Georgescu este acum singurul părinte pentru fetiţa de 10 ani.

Ea a vorbit miercuri, la Antena 3, despre procesul pentru custodia fetiței, despre imperiul Hexi Pharma și miliardele ascunse în străinătate.

Laura Georgescu luptă pentru preluarea copilului

"Doamna judecător mi-a pus în vedere să demonstrez veniturile sigure din chirii, prin calitate de unic proprietar. Nu dețineam calitatea decât după partaj, astfel că procesul pentru reîncredințarea copilului minor către mama era planificat ulterior partajului cu fostul soț”, a declarat ea.

„Noi am divorțat în 2009 și instanța a consemnat că am divorțat de comun acord și tot de comun acord am decis copilul să fie încredințat tatălui, până la dispoziții contrare”, a adăugat fosta soție a lui Dan Condrea.

A început bătălia pentru imperiul Hexi Pharma

„Eram directorul general Hexi Medical Pharma, aveam carte de muncă, aveam calitatea de administrator cu puteri depline și acțiuni. Am încheiat contracte de închiriere. Salariul meu era 1.400 de lei brut. Acest salariu nu am putut să-l încasez niciodată deoarece compania a fost prăduită de cuplul Ochinciuc Uliana-Condrea Dan. Mi-au furat tokenul și goleau conturile societății comerciale imediat ce primeam veniturile de la clienții chiriași”, susține Laura Georgescu.

Sursa: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Prima soție a lui Dan Condrea face dezvăluiri despre imperiul Hexi Pharma. Ce spune despre miliardele ascunse în străinătate