Antena Meniu Search
x

Reacția primarului Ogâgău, după înregistrarea cu el pedepsindu-și fiica minoră: "Cine cruță nuiaua, își urăște fiul" | Video

Primarul Traian Ogâgău a fost dat afară din PNL, după ce pe internet a apărut o înregistrare video, făcută chiar de el, în care își pedepsește copilul. De asemenea, Poliția și DGASPC s-au sesizat și au demarat cercetări.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2020, 15:36

- Facebook Traian Ogâgău
  • Primarul acuză rivalii din politică pentru situația în care se află
  • El spune că orice părinte are obligația să-și disciplineze copilul

Filmulețul ar fi fost făcut în timpul unei excursii la schi, în Austria, spune primarul. În acesta apare fiica minoră a primarului. Fetița este dezbrăcată, stă în genunchi, cu mâinile sus, cu fața la perete și, printre suspine, îi promite tatălui său că va fi cuminte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma apariției imaginilor, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, a demarat cercetări: "Conducerea I.P.J. Bistrița-Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spațiul public"

Deocamdată se verifică dacă este vorba despre fapte de natură penală sau contravențională.

De asemenea, filmulețul a ajuns și la DGASPC Bistrița-Năsăud. Crina Andreica, directorul adjunct al instituției a confirmat faptul că s-a demarat o anchetă, iar în cursul zilei de ieri a avut loc și o întâlnire cu mama fetiței și cu aceasta. Fetița va primi consiliere psihologică.

Primarul Traian Ogâgău a fost dat afară și din PNL

"Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit. Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică", se arată într-un comunicat al PNL.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Reacția primarului Ogâgău, după înregistrarea cu el pedepsindu-și fiica minoră: "Cine cruță nuiaua, își urăște fiul" | Video