Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Primul Revelion fără petreceri în aer liber sau restaurante. Cine încalcă legea riscă amenzi usturătoare

Este primul Revelion fără petreceri în aer liber şi fără chefuri de pomină în localuri. Iar dacă ar fi să ne luăm strict după reguli, nici în propriile locuinţe nu trebuie să invităm pe altcineva decât pe membrii familiei. Poliţiştii spun însă că inventivitatea celor care vor să organizeze evenimente în noaptea dintre ani este fără margini şi că vor fi pe fază.

De Alexandra Marin la 28.12.2020, 20:52
Vezi și
  • De Crăciun, mulţi au fost prinşi că petrec în grup pentru că au făcut live-uri pe Facebook.
  • În alte cazuri, vecinii au fost cei care au sunat la poliţie. 

Din cauza restricţiilor, organizatorii de evenimente nu au putut să le ofere clienţilor atmosfera din anii trecuţi.

Roxana Ilinca, organizator evenimente: ”Efectiv nu avem ce să le oferim clienţilor noştri. Îşi doresc foarte mult să petreacă, îşi doresc foarte mult să iasă din oraş. Din păcate, oferta e extrem de limitată. Cum putem face să petrecem până dimineaţă? Răspunsul la acestă întrebare e doar acasă”.

De Crăciun, mulţi au fost prinşi că petrec în grup pentru că au făcut live-uri pe Facebook. În alte cazuri, vecinii au fost cei care au sunat la poliţie. 

Amenzi usturătoare pentru petrecerile ilegale de Revelion

Cu toţii au fost amendaţi. Cei care vor să organizeze petreceri ilegale şi de Revelion, au rugat deja participanţii să fie cât se poate de discreţi şi au venit cu tot felul de idei.

Georgian Drăgan, purtator de cuvant IGPR: ”S-a schimbat destinaţia din club sau restaurant în locuinţă. Au fost invitate acolo persoane pentru a ţine anumite evenimente private. (...) Învăţau clienţii să nu parcheze în parcarea din faţa clubului unde avea loc un eveniment privat, însă poliţiştii au aflat de aceste evenimente”.

Dacă petrecem alături de alte persoane în afară de membrii familiei, vom fi sancţionaţi. Între 500 şi 2.500 de lei este amenda. Aşa că cei mai mulţi s-au obişnuit cu ideea unui Revelion liniştit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În restul Europei, situaţia este aceeaşi. Petrecerile, fie ele în aer liber sau la restaurante, sunt complet interzise.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Primul Revelion fără petreceri în aer liber sau restaurante. Cine încalcă legea riscă amenzi usturătoare