Antena Meniu Search
x

Drama criminalului din Oradea care şi-a ucis cel mai bun prieten cu ciocanul. Mama i-a murit de cancer când era mic, cunoscuţii ştiau că are probleme

Principalul suspect în cazul asasinării asistenului de la farmacie din Oradea a fost prins aseară, după 12 zile de căutări.

Vezi și

Principalul suspect în cazul asasinării asistenului de la farmacie din Oradea a fost prins aseară, după 12 zile de căutări. S-a ascuns după ce şi-ar fi ucis prietenul din copilărie. A fost găsit întâmplător într-o gară din Timişoara. Este fiul unui reputat medic. A recunoscut crima şi le-a spus anchetatorilor că avea discuţii religioase cu tânărul de 27 de ani şi nu era de acord cu ceea ce gândea.

Sorin Ioan Rogia s-a întors în locul în care şi-ar fi ucis şi îngropat sub frunze uscate prietenul din copilărie. Radu Bogdan era asistent la farmacia Spitalului Municipal din Oradea. A fost găsit fără viaţă, în urmă cu două săptămâni. 

Primise 14 lovituri mortale. Suspectul principal a fost din primul moment Sorin Rogia, fiul unui cunoscut chirurg din oraş. Prieten bun cu tânărul asistent, pe care obişnuia să-l viziteze acasă, dar şi la locul de muncă. 

Sorin Rogia a fost de negăsit timp de 12 zile. Poliţiştii l-au căutat în oraş şi l-au dat în consemn la frontieră. Ieri, a fost prins întâmplător în gara din Timişoara, la o razie a Poliţia Transporturi. În apropiere de miezul nopţii, oamenii legii l-au identificat pe bărbat. Acesta se afla chiar pe peronul gării din Timişoara. 

Pe acelaşi subiect

Îşi făcuse adăpost într-un vagon vechi dezafectat. De la Timişoara a ajuns în arestul Poliţiei Bihor. Astăzi, a fost audiat şi a recunoscut crima. Anchetatorii spun că a povestit că şi-a ucis prietenul din copilărie pentru că nu gândea la fel ca el. 

Maria Cotrău, purtător de cuvânt la Tribunalul Bihor: "Mobilul crimei ar fi fost o serie de divergenţe în legătură cu concepţiile despre viaţă şi religie avute cu victima." 

Sorin Ioan Rogia este cunoscut în oraş ca un tânăr cu probleme de comportament. A crescut de mic fără mamă. Tatăl lui s-a recăsătorit şi mai are doi fii, care lucrează ca medici în Germania. "E ceva durere, le-a murit mama de cancer, a fost crescut aşa, aiurea.", spun vecinii.

Tânărul avea deja un dosar penal, după ce anul trecut a incendiat câteva construcţii din lemn, din apropierea Universităţii din Oradea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Drama criminalului din Oradea care şi-a ucis cel mai bun prieten cu ciocanul. Mama i-a murit de cancer când era mic, cunoscuţii ştiau că are probleme