Antena Meniu Search
x

Probleme cu trezitul devreme? Iată cele mai creative şi neobişnuite ceasuri deşteptătoare!

Este un chin să te trezeşti dimineaţa, mai ales când trebuie să mergi la serviciu! Câţiva tineri ingenioşi, însă, au hotărât să facă din această corvoadă ceva mai plăcut

Iată câteva ceasuri care îţi garantează că nu vei întârzia niciodată:

Ceasul "gantera": Aşa cum îi spune şi numele este un ceas greu! Ba chiar nu se opreşte din sunat până nu este ridicat de 30 de ori. Cu această ocazie, faceţi şi mişcarea de dimineaţă.

Ceasul care o ia la fugă: Este vorba de un deşteptător care sare un metru şi se rostogoleşte în timp ce sună! Altă soluţie nu ai decât să te ridici din pat şi să-l opreşti.

Perna deşteptătoare: La prima vedere pare o pernă normală, însă e plină cu leduri care, atunci când sună, îţi luminează faţa. Aşadar, gata cu dimineţile în care îţi pui perna pe ochi şi şi dormi mai departe.

Ceasul regizorilor: Arată ca o plachetă folosită pe platourile de filmare şi culmea, când trebuie să te trezească, face acelaşi zgomot.

Ceasul cu aromă de şuncă: Dacă dimineaţa nimic nu te trezeşte mai repede că mirosul de mâncare, s-a rezolvat şi problema asta. S-a inventat ceasul care emană miros de şuncă.

Foto: Hepta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Probleme cu trezitul devreme? Iată cele mai creative şi neobişnuite ceasuri deşteptătoare!