Antena Meniu Search
x

Procesul lui Huidu se va judeca la CEDO

Procesul lui Huidu a ajuns la CEDO! Sotia soferului mort in accident a depus doua plangeri pe numele statului roman, la Curtea de la Strasbourg. Ea spera ca realizatorul TV va primi o pedeapsa mai mare. Adica, inchisoarea

Vezi și

"Clanul mafiot Serban Huidu a platit clanul mafiot din justitia din Brasov. Eu nu m-am lovit de justitie, ci de injustitie”, a declarat sotia batbatului mort.

Mahnita de verdictele primite in Romania, sotia uneia dintre victimele lui Huidu, cauta dreptatea peste hotare. A ajuns pana la Curtea Europeana a Drepturilor Omului. “Am trimis doua cereri la CEDO, o cerere pe partea penala si am confirmare ca a ajuns. Si o cerere pe partea civila, am confirmare ca au ajuns”, a spus femeia.

Cu cererile in mana, isi aminteste de ziua in care masina sotului ei a fost strivita, pe sosea. Au trecut 654 de zile de cand Huidu a intrat pe contrasens si a lovit o Dacie cu trei pasageri, la bord. ANIMATIE

La venirea politistilor, spune femeia, au inceput nergulile, nedreptatea. “Trebuia sa i se preleveze doua probe de sange, in maximum 30 de minute. I s-a prelevat o singura proba la o ora si 40 de minute”.

Doi oameni erau deja morti. Al treilea a murit in drum spre spital. Femeia a ramas fara sot. Iar fiul ei inca isi plange tatal. Si, totusi, Huidu nu a fost arestat preventiv, la locul accidentului, acuza vaduva.

Serban Huidu a fost obligat sa plateasca despagubiri de 360.000 de euro. La Curtea de Apel, daunele au fost reduse la jumatate. Pentru accidentul cu trei morti, Serban Huidu a primit patru ani de inchisoare cu suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Procesul lui Huidu se va judeca la CEDO