Antena Meniu Search
x

Procurorul zis "Portocală", stors de nervi de jurnaliști. Magistratul s-a simţit hărţuit de un cameraman

Procurorul zis "Portocală" s-a simţit hărţuit de reporteri şi, deranjat întrebările lor, a sunat la 112 şi a chemat poliţia.

Vezi și

Coincidenţă sau nu, ziua în care ministrul Justiţiei prezintă evaluarea DNA şi a şefei anticorupţie a început cu un scandal la Parchetul General. Declanşat de nimeni altul decât procurorul care a pornit iureşul din Justiţie. O judecătoare l-a acuzat pe Mircea Negulescu şi ea că i-a măsluit dosarul. Procurorul zis "Portocală" s-a simţit hărţuit de reporteri şi, deranjat întrebările lor, a sunat la 112 şi a chemat poliţia.

După haosul din Justiţie, Mircea Negulescu a creat azi debandadă şi la Parchet. 

Procurorul exclus din magistratură a fost chemat pentru declaraţii, după ce o judecătoare l-a acuzat că a inventat probe ca să o trimită în judecată pentru luare de mită .

În total, sunt cinci plângeri pe numele lui, dar fostul magistrat de la Ploieşti, cunoscut şi sub numele de procurorul Portocală, n-a vrut să răspundă la nicio întrebare.

Supărat, Negulescu s-a întors la Parchet să depună chiar el o plângere. A acuzat un jurnalist că l-a agresat cu aparatul de filmat şi a chemat Poliţia. Două echipaje au venit să constate. 

Mircea Negulescu este acuzat de fostul deputat Vlad Cosma, judecat la Înalta Curte pentru fapte de corupţie, că l-ar fi pus să fabrice probe împotriva lui Sebastian Ghiţă şi a lui Victor Ponta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Procurorul zis "Portocală", stors de nervi de jurnaliști. Magistratul s-a simţit hărţuit de un cameraman