Antena Meniu Search
x

Profesorul cu nume predestinat luptă să trăiască

Profesorul cu nume predestinat are nevoie de noi. Îl cheamă Constantin Trandafir şi suferă de o boală gravă care îl macină în fiecare zi. A fost diagnosticat cu mai multe tumori şi are nevoie sa ajungă la un tratament in Turcia

Vezi și

Profesorul cu nume predestinat are nevoie de noi. Îl cheamă Constantin Trandafir şi suferă de o boală gravă care îl macină în fiecare zi. A fost diagnosticat cu mai multe tumori şi are nevoie sa ajungă la un tratament in Turcia

Profesorul cu nume predestinat are nevoie de noi. Îl cheamă.Constantin Trandafir şi suferă de o boală gravă care îl macină în fiecare zi. A fost diagnosticat cu mai multe tumori şi are nevoie sa ajungă la un tratament in Turcia. Un tratament care costă 20 de mii de euro şi care i-ar putea salva viaţa. Elevii şi profesorii de la Colegiului Lazăr îi sunt deja alături. 

Are un nume predestinat pentru un dascăl - Trandafir. Constantin Trandafir. Este profesorul titular de educaţie fizică al Colegiului Lazăr din Capitală. Un om cu un suflet imens, mereu optimist şi glumeţ. Chiar dacă destinul l-a pus mereu la încercare. A fost abandonat de părinţi într-un centru de plasament, a luptat să termine facultatea de sport, iar mai apoi să predea în unul dintre cele mai bune licee bucureştene.

Acum, viaţa lui e în cumpănă. Medicii i-au descoperit mai multe tumori pe trunchiul cerebral. Singurul tratament este cel de radioterapie cu un aparat de ultima generaţie la o clinică din Turcia. Vestea i-a dat peste cap toate planurile. Abia obţinuse transferul, să predea în Emiratele Arabe.

Iar povestea domnului Trandafir nu se opreşte aici, acum. Pentru asta luptă elevii şi profesorii de la Colegiul Lazăr. Sunt cu toţii alături de el. Doar voinţa însă nu mai este destul. Profesorul Trandafir trebuie să ajungă la clinica din Turcia în mai puţin de o lună. Dar, momentan, nu are cei 20 de mii de euro, care îi pot salva viaţa.

Pentru cei care vor să îl salveze pe profesor, apropiații au deschis un cont în RON: RO61RNCB0318082518350001 Trandafir Constantin Relații suplimentare la tel: 0761429859 și 0759992476.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Profesorul cu nume predestinat luptă să trăiască