Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prognoza METEO: cum va fi vremea in urmatoarele zile

Sfarsitul lunii aprilie aduce temperaturi de vara, atat in Bucuresti cat si in cea mai mare parte a tarii

de Redactia Observator

la 29.04.2013 , 11:41

In Bucuresti

Luni, de dimineata, vor fi in jur de 13 grade Clesius, insa, maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade. Marti si miercuri, va fi la fel de cald, iar mercurul din termometre va urca pana la 31, respectiv 32 de grade.

La munte

Articolul continuă după reclamă

Luni, este o atmosfera varatica, se mai aduna si nori, dar sporadic. Temperaturile se mentin peste media peroadei. Astfel, vor fi fi 21 de grade la Predeal si Stana de Vale, 19 la Sinaia si 14 grade pe Ceahlau Toaca. Si in zilele urmatoarele, vremea se va mentine frumoasa, cu maxime de pana la 23 de grade.

La mare

Cerul va fi senin, iar vantul va sulfa moderat, o vreme tocmai buna pentru plaja. Maximele se vor incadra intre 22 si 25 de grade, iar apa marii va avea undeva la 15 grade.

In tara

Ne vom bucura de o vreme deosebit de frumoasa, nici urma de nori pe cer, iar maximele vor depasi 30 de grade Celsius. Astfel, vor fi 30 de grade la Craiova, Giurgiu, Calarasi si 27 de grade la Tulcea. Mai mult, se vor inregistra 28 de grade in Galati, 26 de grade in Bacau si Iasi si 23 de grade la Suceava.

Foto: Intact Images

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Prognoza METEO: cum va fi vremea in urmatoarele zile