Antena Meniu Search
x

PROGNOZA METEO pentru următoarea săptămână. Cum va fi VREMEA până în 26 martie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 20 - 26 martie 2017.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 20 - 26 martie 2017.

BANAT

În intervalul 20 - 24 martie valorile de temperatură vor crește spre o medie de 15 — 16 grade ziua și aproximativ 5 grade noaptea. În ultimele zile ale prognozei, se va manifesta o tendință de ușoară răcire, iar mediile termice vor scădea cu două-trei grade.

Probabilitatea pentru ploi va fi ridicată în intervalul 19 - 25 martie.

Pe acelaşi subiect

CRIŞANA

Regimul termic va marca o creștere, iar media maximelor va fi de 14 — 15 grade în intervalul 20 — 23 martie, pentru ca, în ultimele zile ale săptămânii, să scadă din nou spre aproximativ 12 grade. Temperaturile nocturne vor fi de aproximativ 4 grade în intervalul 20 — 24 martie și la finalul intervalului de prognoză vor scădea ușor, cu unu — două grade.

În această săptămână se vor semnala zilnic ploi pe arii relativ extinse.

TRANSILVANIA

Între 20 și 22 martie vremea se va încălzi ușor, iar media temperaturilor diurne va atinge 15 grade, pentru ca ulterior să scadă din nou spre 10 grade. În ceea ce privește temperaturile nocturne, acestea vor ajunge spre medii de zero — două grade, ce se vor menține până la sfârșitul intervalului de prognoză.

După data de 20 martie, se vor semnala zilnic precipitaţii, la nivel local, iar cantitățile de apă pot fi, izolat, moderate.

MARAMUREŞ

În zilele de 22 şi 23 martie, se va înregistra o ușoară încălzire a vremii ce va determina creșterea mediilor termice spre 14 grade la temperaturile maxime și 4 grade la temperaturile minime. În ultimele zile de prognoză, valorile termice vor scădea cu până la 3 grade și se vor înregistra medii de 11, respectiv un grad Celsius.

Vor fi precipitații în fiecare zi a intervalului 20 — 25 martie, iar pe 22 martie acestea se vor semnala pe arii mai extinse și pot fi moderate cantitativ.

MOLDOVA

Vor fi ușoare variații în ceea ce privește regimul termic diurn, valorile de temperatură situându-se, în medie, în jurul valorii de 13 grade. Minimele nocturne se vor situa în jurul normelor climatologice pe tot parcursul săptămâniI.

Aproape în fiecare zi se vor semnala precipitații, dar pe arii relativ restrânse și, în general, slabe cantitativ.

DOBROGEA

Temperaturile maxime să vor situa în jurul a 12 grade până spre sfârșitul intervalului de prognoză, caracterizând o vreme caldă. Minimele nocturne vor crește și vor ajunge din nou la valori de 5 — 6 grade.

Probabilitatea pentru precipitații se va menține ridicată pe tot parcursul intervalului de prognoză.

MUNTENIA

Din 20 martie, media regională a temperaturilor maxime se va situa între 13 și 16 grade. Valorile minime nocturne vor fi cuprinse, în medie, între două și patru grade.

Local și temporar va ploua, spre sfârșitul săptămânii.

OLTENIA

În regiunea Olteniei, valorile termice diurne vor avea ușoare variații de la o zi la alta, dar se vor situa aproape pe tot parcursul intervalului de prognoză, între 11 și 16 grade, cu cea mai ridicată valoare în ziua de 21 martie. Minimele termice norcturne vor crește și se vor menține în jurul a 3 — 4 grade până la finalul perioadei de prognoză.

Va ploua local, dar în general slab cantitativ, între 22 și 26 martie.

LA MUNTE

La munte, regimul termic nu va avea variații importante și va fi caracterizat de valori diurne cuprinse, în medie, între două și patru grade, posibil mai ridicate în intervalul 21 — 23 martie, spre 5 — 6 grade. Temperaturile nocturne se vor situa între -4 și -2 grade, în intervalul 20 — 26 martie.

Vor fi precipitații la nivel local pe tot parcursul intervalului de prognoză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » PROGNOZA METEO pentru următoarea săptămână. Cum va fi VREMEA până în 26 martie