Antena Meniu Search
x

Prostituata a fost identificată

Prostituata aflată în cisterna care luni seară a semănat moarte pe o şosea din Vâlcea a fost identificată.Femeia, în vârstă de 40 de ani, le-a spus poliţiştilor că şoferul încerca să o dezbrace când a piedut controlul

Vezi și

Prostituata aflată în cisterna care luni seară a semănat moarte pe o şosea din Vâlcea a fost identificată.Femeia, în vârstă de 40 de ani, le-a spus poliţiştilor că şoferul încerca să o dezbrace când a piedut controlul. 

Mai mulţi martori le-au povestit poliţiştilor că l-au auzit pe şoferul cisternei spunându-i prostituatei să fugă. Rănită la nas, femeia, în vârstă de 40 de ani, a fost identificată de poliţişti în baza probelor de sânge găsite în cabină. Şoferul, în vârstă de 41 de ani, n-a recunoscut că era cu o prostituată. El a declarat că i s-a blocat direcţia. Prostituata a povestit însă că acesta încerca să o dezbrace în momentul în care s-a produs accidentul.

Una din victimele sale, o tânără de 31 de ani, kinetoterapeut la Spitalul din Vâlcea, care-şi creştea singură cei doi copii, va fi înmormântată azi. Odată cu ea au mai murit un bărbat de 62 de ani şi o femeia de 61 de ani din Bucureşti, aflaţi într-o altă maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Prostituata a fost identificată