Antena Meniu Search
x

Sute de procese amânate la Tribunalul Gorj, din cauza protestului magistraţilor

Protestul magistraţilor provoacă un adevărat haos în instanţe. Numai la Tribunalul Gorj sunt amânate sute de procese. Judecătorii dau soluţii doar în cazurile urgente.

de Redactia Observator

la 11.02.2020, 15:47

Vezi și

Protestul magistraţilor provoacă un adevărat haos în instanţe. Numai la Tribunalul Gorj sunt amânate sute de procese. Judecătorii dau soluţii doar în cazurile urgente.

Pentru restul dosarelor verdictul de moment este acelaşi: amânarea. Asta spre disperarea celor puşi pe drumuri degeaba la fiecare termen din proces. Protestul magistraţilor afectează şi agenda avocaţilor, nevoiţi să aştepte odată cu clienţii lor.

Doar cazurile urgente sunt analizate de magistrații de la Tribunalul Gorj și de la Judecătoria Târgu Jiu. Motivul este notat în fiecare dosar.

Cei mai afectați sunt oamenii care așteaptă soluții în procese care durează de ani de zile. Pentru că nu reprezintă o urgență, cazurile lor sunt trecute cu vederea.

Magistraţilor li s-au alăturat și grefierii. Pe lângă protestul din sala de judecată, și programul cu publicul a fost redus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La sfârșitul lunii ianuarie, deputații au votat eliminarea pensiilor speciale pentru magistrați. Verdictul final în acest sens va veni însă de la Curtea Constituțională.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Sute de procese amânate la Tribunalul Gorj, din cauza protestului magistraţilor