Antena Meniu Search
x

Consiliere pentru amenajarea casei, de sărbători - un nou concept ce ia amploare în România

Cei care vor să fie la modă îşi pot angaja un consilier personal care să le amenajeze casa. E un concept nou pe piaţa românească, îmbrăţişat de tot mai mulţi.

Vezi și

Puful, penele şi perlele: sunt tendinţele pentru decoraţiunile de Crăciun din acest an. Cei care vor să fie la modă îşi pot angaja un consilier personal care să le amenajeze casa. E un concept nou pe piaţa românească, îmbrăţişat de tot mai mulţi români. Însă majoritatea păstrează tradiţia şi pornesc singuri în goana după decoraţiuni.

Spiritul Crăciunului a cuprins deja multe magazine. Aici, fiecare colţ pare desprins dintr-o lume de poveste. Irina, arhitect de interior, ştie exact ce să aleagă. 

Irina, arhitect de interior: "Se poartă decoraţiunile într-o singură culoare, renunţăm la mixul de culori care era specific anilor anteriori roşu, verde, mov şi mergem pe culori mult mai simple!"

Albul este în tendinţe anul acesta, alături de decoraţiunile cu pene, puf şi perle. Şi aranjamentul de masă trebuie să fie în ton cu bradul.

Un glob cu puf costă 7 lei, iar un aranjament de masă complet,135 de lei. Iar cine nu vrea un brad clasic are alternative. 

Dar simplitatea are preţul ei. Un aranjament din sticlă ajunge la 100 de lei, iar un globuleţ realizat manual, la 20 de lei. Cu 50 de euro pe oră, un consilier personal vă poate însoţi la cumpărături. 

Irina, arhitect de interior: "Foarte mulţi dintre clienţii noştrii îţi doresc să aibă pe cineva să meargă cu ei la cumpărături. Mai ales de Crăciun, ai tendinţa să cumperi foarte multe lucruri fără să te gândeşti unde o să le pui şi fără să te gândeşti că o să-ţi aglomerezi spaţiul, noi ajutăm să păsteze o limită."

În magazine, îşi găsesc însă locul şi decoraţiunile clasice de sărbători: moşi Crăciuni, reni şi spiriduşi în culorile consacrate - alb şi roşu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Consiliere pentru amenajarea casei, de sărbători - un nou concept ce ia amploare în România