Antena Meniu Search
x

Puya a câştigat un proces cu Fiscul

Banii nu lipsesc din piesele lui de succes. Şi acum are de luat bani de la stat. Puya a câştigat procesul pe care-l duce de trei ani cu Fiscul.

Vezi și

Banii nu lipsesc din piesele lui de succes. Şi acum are de luat bani de la stat. Puya a câştigat procesul pe care-l duce de trei ani cu Fiscul.

Şi poate cere executarea silită, dacă nu-şi primeşte înapoi cei 25.000 de lei - taxa de poluare auto achitată atunci când şi-a înmatriculat maşina. Artistul este doar unul dintre cei 500 de mii de români care au dat, până acum, în judecată statul pentru taxa auto.

Fiscul bagă bani în contul lui Puya. A decis Curtea de Apel - definitiv şi irevocabil. Puya, pe numele lui din buletin Dragoş Gărdescu, nu s-a lăsat şi a câşigat un proces deschis statului în 2011. A cerut înapoi taxa de poluare.

Puya a dus ultima bătălie luna asta. Recursul Administraţiei Finanţelor Publice a fost respins, aşa că trebuie să-i restituie lui Puya taxa plătită pentru înmatricularea "maidanezului" - aşa cum şi-a botezat maşina de lux super-încăpătoare care-l duce la concerte.

Puya este doar unul dintre sutele mii de şoferi români care s-au judecat cu fiscul. Mai ales după ce în 2011, Curtea de Justiţie a Comunităţilor Europene a hotărât că taxa auto încalcă legislaţia Uniunii Europene.

Lucian este unul dintre cei 200.000 care au câştigat procesul cu statul. Şi şi-au luat deja banii. Din 2008 şi până azi, s-au deschis peste 500.000 de procese împotriva statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Puya a câştigat un proces cu Fiscul