Antena Meniu Search
x

Raed Arafat a căzut victimă hoţilor

Secretarul de stat nu are cont personal pe nicio reţea de socializare şi nici o pagină oficială. Dar, s-a trezit că alţii postează pe Internet în numele său.

Vezi și

Un personaj fantomă i-a furat identitatea şi a creat o pagină care are deja câteva zeci de mii de fani.

Este mesajul pe care vrea să îl transmită unul dintre cei mai apreciaţi şi susţinuţi români din ultimii ani. După ce şi-a câştigat de-a lungul timpului simpatia a mii de oameni, Raed Arafat se luptă acum cu propria-i notorietate.

Medicul vrea să pună capăt unui val de mesaje şi felicitări apărute pe o reţea de socializare. Nimic ieşit din comun dacă pagina nu ar fi creată de o persoană necunoscută.

Ca şi când nu ar fi suficient că i-a furat identitatea, administratorul contului face chiar şi declaraţii în numele subsecretarului de stat. Unele dintre ele preluate de presa locală.

De la înfiinţare, pagina a adunat peste 86.000 de fani, care comentează la postările false făcute în numele medicului Raed Arafat. Mai mult, aproape că nu există zi în care deţinătorul contului să nu facă un anunţ, să transmită un mesaj sau să ataşeze o fotografie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Raed Arafat a căzut victimă hoţilor