Antena Meniu Search
x

Foto Raed Arafat, atacat dur de un medic din Galați: "Sunteți bine? Dar mall-urile, tot deschise? Școlile tot închise?"

Doctorul Sorin Bivolaru, medic pneumolog la Spitalul Militar din Galați, l-a criticat pe șeful DSU Raed Arafat pentru măsurile luate în contextul pandemiei de coronavirus. Cadrul medical a adus în discuție restricțiile de circulație pe timpul nopții, precum și faptul că mall-urile și pârtiile sunt încă deschise. "V-ați făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituții, etc. Câte cazuri de COVID19 ați identificat? ZERO!", a întrebat, retoric, Sorin Bivolaru.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 17.03.2021, 12:04

medic Sorin Bivolaru
Medic primar pneumolog Sorin Bivolaru - Spitalul Militar de Urgenţă "Dr.Aristide Serfioti" Galaţi
  • "În loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor", a scris pneumologul pe pagina lui de Facebook

Postarea pneumologului a fost distribuită de peste 700 de ori, în mai puțin de 24 de ore de la publicare. De asemenea, peste 1.000 de persoane au apreciat mesajul pentru secretarul de stat Raed Arafat.

"Bună seara Dl. Arafat!

Ce faceți? Sunteți bine? Bine suntem și noi! Slavă Domnului!

Pandemia cum merge? Vă zic eu. E bine, bine! Chiar foarte bine! 6118 cazuri astăzi!

Pe acelaşi subiect

Școlile?! Închise clar! Mall-urile?! Deschise și PLINE!

Teatrele?! Închise! Pârtiile?! Deschise și arhipline!

Se apropie Paștele! Știți?! O să restrângeți iarăși dreptul oamenilor la religie?! Dar mall-urile, tot deschise? Școlile tot închise?

Dumneavoastră aveți senzația că limitarea ieșiri din casă între 22 și 5 dimineața contribuie cu ceva la stoparea răspândirii virusului?

Răspunsul e NU!

Dar na, băieții ăia de vă înconjoară, nu prea au curajul să vă zică, dar vă spune eu..

- v-ați făcut damblaua impunând măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, firme, instituții, etc. Câte cazuri de COVID19 ați identificat? ZERO! Motiv pentru care ați și renunțat la măsură!

- ați recomandat lucrul în ture. Hmmm... Ați verificat să vedeți câte instituții publice sau private practică chestia asta? NU! Iar mulți dintre cei care o practică, au redus salariile angajaților sau le-au făcut contracte pe jumătate de normă. Credeți că dacă oamenii bagă mai puțini bani în buzunar, nu se mai îmbolnăvesc de COVID19?

- în loc să vă prostiți cu restricții aproape inutile, mai bine ați găsi o soluție de limitare a răspândirii virusului în interiorul firmelor, instituțiilor, etc. Multe firme au oameni pozitivi, care continuă să vină la muncă. Angajaților li se interzice să declare la DSP sau să se testeze, că să nu le sisteze activitatea. Ce ziceți, găsim o soluție? Mai valabilă treaba aia cu ”zădărnicirea combaterii bolilor” sau fugărim oamenii noaptea pe străzi, în timp ce infractorii își fac treburile liniștiți..

Ar mai fi câte una alta de zis, dar na... nu citiți dumneavoastră pe aici. Apropo, sunt medic pneumolog, la Spitalul Militar din Galați, în caz că aveți întrebări despre măsuri eficiente de limitare a răspândirii virusului SARS COV2", a scris dr. Sorin Bivolaru pe Facebook.

Record de infectări zilnice în 2021, raportat pe 16 martie

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru marţi, 16 martie 2021, că au fost înregistrate 6.118 cazuri noi cu coronavirus în doar 24 de ore, din 26.186 teste RT-PCR și 12.185 teste rapide antigenice efectuate.

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus 21.698 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS-CoV-2 au decedat.

În intervalul 15.03.2021 (10:00) – 16.03.2021 (10:00) au fost raportate 133 de decese (75 bărbați și 58 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Bacău, Bistrița-Năsăud, Bihor, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Raed Arafat, atacat dur de un medic din Galați: "Sunteți bine? Dar mall-urile, tot deschise? Școlile tot închise?"