Antena Meniu Search
x

(P) Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre camerele frigorifice

Dacă dețineți un business în industria ospitalității, probabil că sunteți interesat de achiziționarea unei camere frigorifice. Aceasta este una dintre cele mai utile echipamente HoReCa, deoarece păstrează alimentele la o temperatură constant scăzută, necesară pentru ca acestea să nu se degradeze înainte de termen, dar și pentru a-și păstra toți nutrienții.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 11:20

  • Intrați pe site-ul Fresco.ro pentru a descoperi o gamă diversificată de camere frigorifice, toate modelele provenind de la branduri consacrate pe plan internaţional.

În cazul în care business-ul dumneavoastră este nou și încă nu ați mai făcut o astfel de investiție, atunci cu siguranță vă doriți să știți mai multe despre acest aparat, pentru a vă asigura că faceți cea mai bună alegere. De aceea, specialiștii magazinului Fresco Expert au decis să vă ajute cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări.

Iată ce trebuie să știți înainte de achiziționarea unei camere frigorifice:

Ce alimente pot fi depozitate într-o astfel de unitate?

O cameră frigorifică reprezintă un "must" pentru afacerile din industria ospitalității, deoarece poate fi utilizată pentru a ține la temperaturi scăzute carnea, peștele, fructele și legumele. Aceste produse vor fi așezate într-o atmosferă controlată, fapt care le va împiedica degradarea precoce.

Care sunt temperaturile de refrigerare generate de camerele frigorifice?

În funcție de temperatura de răcire, aceste produse se împart în două categorii: 

    • camere care generează temperaturi de refrigerare de peste 0 grade Celsius; 

    • camere care generează temperaturi de congelare situate sub 0 grade Celsius.

Alegerea acestui produs trebuie făcută ținând cont de alimentele pe care urmează să le "găzduiască". Fiecare aliment are o temperatură specifică la care ar trebui păstrat și este important să țineți cont de acest factor atunci când investiți într-o astfel de unitate.

Care sunt condițiile ambientale în care poate funcționa o cameră frigorifică?

În cazul în care veți alege magazinul Fresco Expert, veți achiziționa garantat produse de calitate superioară, care vor funcționa excelent la temperaturi ambientale de până la +43 de grade Celsius.

Care este prețul unei camere frigorifice?

Investiția într-o unitate de acest tip este rentabilă, deoarece vă veți bucura de ea mult timp și veți avea siguranța că alimentele din cadrul restaurantului dumneavoastră vor fi depozitate în condiții optime. Prețurile pornesc de la 4.981 de lei pentru o cameră cu temperaturi de refrigerare și pot ajunge până la 19.903 lei pentru o cameră performantă cu temperaturi de congelare.

Se oferă garanție la achiziționarea unui astfel de dispozitiv?

Sigur că da! Dacă veți alege un furnizor de încredere, așa cum este Fresco Expert, veți avea la dispoziție următoarele pachete de garanție:

    • Base Care - o garanție inclusă în prețul de achiziție care cuprinde montajul, 12 luni piese de schimb și manoperă; 

    • Performance Care - 1.866 de Lei - include Base Care, dar și o revizie anuală în ultimele două luni din perioada de garanție, training de utilizare și SLA (service level agreement) timp de 72 de ore. 

    • Premium Care - 3.361 de Lei - include Performance Care, extinderea perioadei la 24 de luni în cazul pieselor de schimb și manoperă, precum și SLA timp de 48 de ore.  

Acum că ați aflat mai multe detalii, intrați pe site-ul Fresco.ro pentru a descoperi o gamă diversificată de camere frigorifice, toate modelele provenind de la branduri consacrate pe plan internațional! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » (P) Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre camerele frigorifice