Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţie HALUCINANTĂ a unui şofer, după ce un poliţist a fost spulberat de un TIR, Autostrada A1: "Să moară, dacă tot a fost papagal" (VIDEO)

Comentariu HALUCINANT al unui şofer care s-a oprit lângă accidentul de pe Autostrada A1, în care un tânăr poliţist a fost spulberat de un TIR, în timp ce acorda asistentă unui alt şofer de tir, oprit pe banda de urgenţă.

de Redactia Observator

la 11.09.2017 , 14:52

Comentariu HALUCINANT al unui şofer care s-a oprit lângă accidentul de pe Autostrada A1, în care un tânăr poliţist a fost spulberat de un TIR, în timp ce acorda asistentă unui alt şofer de tir, oprit pe banda de urgenţă.

Circulaţia a fost oprită timp de aproape o două ore, pe Autostrada A1 Sibiu-Sebeş, între kilometrii 274-275, timp în care mai mulţi şoferi au aşteptat în coloană. Mai multe persoane se dau jos din maşini şi comentează incidentul, moment în care unul dintre şoferi este surprins făcând un comentariu halucinant: "Se fac măsurători. Dar ce măsurători mai fac, dacă el a fost de vină. Rutieră nu se fac...activităţi din astea se fac în parcări, îl pui să te urmeze, n-are nicio treabă. Să moară, atunci, dacă tot o fost papagal, fără supărare", spune bărbatul.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"În această dimineață, in jurul orei 8.40, pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, in zona localitatii Aciliu, judetul Sibiu, intre kilometrii 274 si 275, un polițist din cadrul Biroului Autostrăzi aflat in serviciu, a oprit la solicitarea soferului unui autovehicul staționat  pe banda de urgenta a sensului de mers Sibiu-Sebes. În timp ce acesta acorda sprijin șoferului, pe banda de urgenta,  un tir care circula din spate  a acrosat  autovehiculul stationat, autospeciala de politie, iar pe politist l-a lovit intr-un parapet in afara partii carosabile", se arată în comunicatul Poliţiei.

Tânărul poliţist a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, unde a intrat direct în operaţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Ştiri sociale » Reacţie HALUCINANTĂ a unui şofer, după ce un poliţist a fost spulberat de un TIR, Autostrada A1: "Să moară, dacă tot a fost papagal" (VIDEO)