Antena Meniu Search
x

Record de turişti pe litoralul românesc: 300 de mii de oameni au luat marea cu asalt

300 de mii de turişti au ocupat litoralul românesc pentru vacanţa de Sfânta Maria. Distracţia vine la pachet cu competiţia. Practic se dă o luptă pentru orice: cine prinde loc pe şezlong, cine ajunge în apă, cine găseşte loc de parcare sau cine rezistă o oră la coadă la mâncare.

de Redactia Observator

la 15.08.2019, 20:03

Vezi și

Marea nu a mai văzut atâţia oameni în acest an. 300 de mii de turişti au ocupat litoralul românesc pentru vacanţa de Sfânta Maria. Distracţia vine la pachet cu competiţia. Practic se dă o luptă pentru orice: cine prinde loc pe şezlong, cine ajunge în apă, cine găseşte loc de parcare sau cine rezistă o oră la coadă la mâncare.

În Mamaia, nu se mai vede unde se termină plaja şi unde începe marea. E plin peste tot. Această turistă a mai găsit loc doar în apă.

Deşi drumul de la şezlong în apă şi înapoi e o cursă cu obstacole, oamenii nu par deranjaţi. Se bucură de mare cu orice preţ.

Administratorii plajelor sunt încântaţi, nu au mai avut atâta lume până acum.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La prânz, aglomeraţia s-a mutat în restaurante. În câteva ore, o singură autoservire a vândut 2.000 de porţii, chiar dacă preţurile au crescut. În loc de 7 lei, ciorba este 10 lei, iar saramura n-a mai fost 15 lei, ci 20 de lei porţia.

Un nou val de oameni e aşteptat în zilele următoare, mai ales că vremea se anunţă bună, 26-27 de grade în aer, iar apa mării va în medie, 25 de grade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Record de turişti pe litoralul românesc: 300 de mii de oameni au luat marea cu asalt