Antena Meniu Search
x

Aglomerația de pe litoral, o amintire. Șezlongurile nu vor mai fi puse unul lângă altul

Marea aglomeraţie de pe litoral va fi istorie anul acesta! Pe nisipul de la mare, numărul şezlongurilor va fi la jumătate. Indiferent că alegem plaje amenajate sau nu, şi dacă vrem să stăm direct pe nisip recomandarea de a păstra distanţarea socială rămâne valabilă.

de Redactia Observator

la 29.05.2020, 22:23

Vezi și
  • Distanțarea socială rămâne valabilă, iar administatorii plajelor se conformează
  • Șeful OPC Constanța a făcut un sumar al glumelor: "Şezlongul numărul 40 poate să se îmbăieze!"

Aglomeraţia din mare şi de pe plajă este acum doar o amintire. Pe nisip, şezlongurile nu vor mai fi puse unul lângă altul, ci la o distanţă de 2 metri. Acestea vor fi aşezate inclusiv pe porţiunea dedicată anilor trecuţi celor care doreau să stea direct pe nisip.

Peste trei zile, intră în vigoare noile reguli pentru pe plajale româneşti. De soare, se vor putea bucura turiştii care prind un loc pe şezlong. Sau cei care îşi întind cearşaful în zona destinată celor care vor să stea direct pe nisip.

Turiştii care vor veni pe litoral şi nu doresc să stea pe un şezlong au ca alternativă plajele neamenajate. Acolo pot sta inclusiv pe cearceafuri, dar recomandarea este să păstreze distanţa de doi metri.

Horia Constantinescu, OPC Constanţa Au apărut în spaţiul public glume cum se vor îmbăia, pe baza unui număr de ordine? Ei pe şezlong stau la o distanţă anume şi cum o să fie strigaţi? Şezlongul numărul 40 poate să se îmbăieze!

Pe întreg litoralul, preţurile pentru şezlonguri vor fi ca anul trecut. Cu mici excepţii.

În lipsa unor norme clare, agenţii economici şi-au făcut propriul set de măsuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stere Hira, vicepreşedinte Organizaţia Patronală Eforie - Nu ştim, într-adevăr, unde să canalizăm investiţiile deschiderii acestui sezon. În principal pentru securitatea sanitară a turiştilor.

Pentru ca turismul să-şi revină, vecinii bulgari acordă gratuităţi şi reduceri anul acesta.

Pe 23 de plaje dintre cele 132 concesionate sau închiriate de la stat, turiştii nu vor plăti pentru şezlonguri şi umbrele. Pentru celelalte, tarifele vor porni de la un leva, adică aproximativ 2 lei şi 50 de bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Aglomerația de pe litoral, o amintire. Șezlongurile nu vor mai fi puse unul lângă altul