Antena Meniu Search
x

Video Relaxarea în Bucureşti a însemnat şi redeschiderea sălilor de cinema. Iar biletele se vând ca pâinea caldă

Relaxarea în Bucureşti înseamnă şi redeschiderea cinematografelor. Doar că deocamdată numai unul a făcut asta. În lipsa unor filme noi pe care să le difuzeze, celelalte mai aşteaptă o perioadă. Chiar şi aşa, cei care au fost azi la film, s-au bucurat că au unde să se relaxeze.

de Lorena Rădulescu

la 31.01.2021, 22:35

Vezi și
  • Sălile de cinema funcționează doar la 30% din capacitate.
  • Spectatorii trebuie să păstreze distanţa, chiar şi cuplurile.

S-a văzut că oamenii au dus dorul ieşirilor la film. În primele zile de la relaxarea măsurilor în Bucureşti, biletele la cinema s-au vândut ca pâinea caldă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sălile de cinema funcționează doar la 30% din capacitate, iar spectatorii trebuie să păstreze distanţa, chiar şi cuplurile.

Alexandru Bratu, reprezentant cinematograf: ”Să poarte mască în sală, un scaun da, unul nu”.

Doar că cei mai mulţi dintre operatori anunţă că nu vor deschide restul cinematografelor în următoarele două săptămâni, pentru că nu vor să dea reluări. 

Din cauza restricțiilor, filmările au fost oprite la majoritatea producțiilor, iar cele mai aşteptate lansări au fost amânate.

60 de pelicule noi au intrat in cinemtografele din ţară

Anul trecut, doar 60 de pelicule noi au intrat in cinematografele din ţara noastră. În condiţiile în care, în mod normal, erau programate în jur de 200. 

Ceea ce înseamnă că anul acesta am putea să vedem mai multe filme pe marele ecran. Numai luna aceasta au fost lansate 5 premiere.

Diana Cercel, PR marketing cinema: ”Avem filme de acţiune, avem horror, avem şi filme care au fost în marile festivaluri ale lumii. Avem şi filme pentru copii dublate, care de atlfel au mare succes”.

Dacă vreţi să mergeţi la film, trebuie să ştiţi că ultima peliculă începe în jurul orei 19, pentru că stingerea e la ora 21.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Relaxarea în Bucureşti a însemnat şi redeschiderea sălilor de cinema. Iar biletele se vând ca pâinea caldă