Antena Meniu Search
x

Remediile bio, o alternativă sănătoasă pentru o stare generală de bine

Calitatea vieții este strâns corelată cu calitatea sănătății noastre! O asemenea deviză, care este și cea a magazinului online RemediiBio.ro, nu mai reprezintă probabil o noutate pentru nimeni.

Calitatea vieții este strâns corelată cu calitatea sănătății noastre! O asemenea deviză, care este și cea a magazinului online RemediiBio.ro, nu mai reprezintă probabil o noutate pentru nimeni. Este binecunoscut faptul că produsele organice sunt mult mai sănătoase și prezintă mult mai multe avantaje de a fi utilizate decât cele create în laboratoare.

În condițiile în care organismul ne este asaltat zilnic de factori externi cu potențial nociv, nu e de mirare riscul crescut de apariție a diverselor boli. Un astfel de context trage un semnal de alarmă pentru multe persoane, care regăsesc în remediile bio, în întoarcerea către natură, un veritabil sprijin în acest sens.

Surprinzător sau nu, există diverse tipuri de remedii bio care pot să prevină și/sau să încetinească dezvoltarea celulelor canceroase. Iată și care ar fi 3 asemenea tipuri de produse, după cum ni le prezintă cei de la RemediiBio.ro.

Graviola - suc natural pur 100%

Fruct țepos originar din pădurile tropicale ale Amazonului, Graviola este utilizată de secole în medicina tradițională specifică Americii de Sud. Sucul de Graviola se obține prin recoltarea manuală, selectarea atentă, spălarea și curățarea fructelor. Ulterior, acestea sunt sfărâmate și amestecate, obținându-se o pastă care este supusă răcirii, pasteurizării și îmbutelierii aseptice.

Acțiunea sucului de Graviola este una cel puțin uimitoare. Se pare că substanțele conținute de această plantă reușesc să identifice și să distrugă celule maligne în 12 tipuri de cancer. Printre acestea se pot enumera cel de colon, de prostată, pulmonar, pancreatic sau de sân. Efectul unui asemenea tratament este avantajos, întrucât nu distruge decât celulele canceroase, fără a le afecta pe cele sănătoase.

Oncoforte

Este vorba despre un supliment alimentar natural, care își dovedește utilitatea în numeroase afecțiuni de tip tumoral. Rezultat al unor îndelungați ani de studii, produsul conține extracte din plante, compuși naturali și vitamine ale căror acțiune anti-tumorală a fost dovedită prin studii științifice.

Ca avantaje pe care le prezintă, Oncoforte se remarcă prin: protecția celulelor împotriva stresului oxidativ, stimularea funcționării optime a sistemului imunitar, menținerea la cote normale a metabolismului energetic, creșterea oxigenării la nivel celular și reducerea acidității din sânge.

Ganoderma - Ganoexcel

Gama acestor produse, disponibilă în cadrul site-ului RemediiBio.ro, include diverse tipuri de produse bazate pe o ciupercă rară (Ganoderma, cunoscută și sub denumirea de „reishi”), cunoscută în Medicina Tradițională Chineză pentru proprietățile benefice asupra vitalității, longevității și a stării generale de bine.

Sub formă de extract inclus în ceai sau cafea, sub formă de capsule și chiar inclusă în produse de tipul pastei de dinți, Ganoderma își dovedește efectele benefice multiple. Printre acestea se numără:

- Reducerea nivelului colesterolului;

- Remedierea alergiilor inflamatorii;

- Întărirea sistemului imunitar;

- Rol antioxidant;

Bun combatant al dezvoltării celulelor canceroase, etc.

Acestea ar fi doar 3 dintre cele mai căutate produse și remedii bio disponibile în cadrul site-ului RemediiBio.ro. Pentru mai multe informații despre produse, despre acțiunea lor și beneficiile pe care le pot aduce asupra stării de sănătate, cei interesați pot să descopere mai multe detalii accesând website-ul sau contactând unul din reprezentanții RemediiBio.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Remediile bio, o alternativă sănătoasă pentru o stare generală de bine