Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara şi-au ales un nou cetăţean de onoare. Doar că au uitat să-l invite la ceremonia de decernare a titlului

Au vrut să-l declare cetăţean de onoare, numai că au uitat să-l cheme la festivitatea de decernare a titlului!

de Redactia Observator

la 29.09.2017 , 18:44

Au vrut să-l declare cetăţean de onoare, numai că au uitat să-l cheme la festivitatea de decernare a titlului! Gafa de proporţii a fost comisă de cei de la Consiliul Judeţean Hunedoara. Cetăţean de onoare urma să devină Avram Iancu, singurul om din lume care a înotat în Dunăre, de la izvoare până la vărsarea în mare, fără să poarte costum de protecţie.

Avram Iancu. Bibliotecarul din Petroşani care a străbătut Dunărea înot. Peste 2800 de kilometri a parcurs, fără costum de neopren. Pentru efortul lui, autorităţile au decis să-i acorde titlul de cetăţean de onoare. 

Numai că au omis să-l cheme la festivitate pe însuşi Avram Iancu. Şi au realizat gafa comisă, chiar înainte de începerea şedinţei. 

Vezi și

Florian Toma, consilier judeţean: "Ne trecem şi noi numele pe lista celor care uită să invite la un moment festiv pe cei pe care îi preţuim aşa de mult."

Aşa că sportivul a fost sunat şi chemat de urgenţă la Deva. 

Avram Iancu: "Actul de a dona şi actul de a recunoaşte meritele cuiva nu sunt obligatorii. Aceste două lucruri ni le putem asuma sau nu. Şi eu vreau să vă mulţumesc pt că v-aţi asumat acest act de recunoaştere a performanţei mele."

O performanţă de care angajatul Consiliului Judeţean a uitat. El ar fi trebuit să-l anunţe pe înotător de titlul pe care urma să-l primească. 

În cele din urmă, sportivul şi-a primit diploma. 

Avram Iancu este primul sportiv din lume care a străbătut înot Dunărea de la izvoare, până la vărsarea în mare, într-o aventură care a durat 89 de zile.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara şi-au ales un nou cetăţean de onoare. Doar că au uitat să-l invite la ceremonia de decernare a titlului